Omdat ik nu dus KW ben

09/09/2009 - 0 reacties

zwem ik vooral of in de ochtend, of in de middag. T hangt er net een beetje vanaf hoelaat ik wakker word (dat is wel altijd vrij laat moet ik zeggen).

In de ochtend en in de middag zwemmen vooral veel oudjes. Bejaardjes. Ze worden gebracht in zo’n speciaal busje, en worden ook weer opgehaald. Oude grijze bejaardjes. Met zo’n rimpelig velletje, grijs haar, met een bril op zwemmend, langzaam lopend en speciale aardbeigeur shampoo.

Maar ik vind ze lief. Ik knik ze altijd heel vriendelijk toe, en dan knikken ze terug. En tijdens het zwemmen ben ik nooit beroerd om om ze heen te zwemmen, omdat ze zooooooooooooooooo ontiegelijk langzaam gaan. Nee hoor, ik maak me niet druk. Ik heb immers toch alle tijd van de wereld.

Vooral de oude opaatjes. Oh die vind ik zo liefschattigknuffelig! Zo zijn er dus 2 oude opaatjes in het zwembad die zusje R. en ik ontzettend lief vinden. Laatst zagen we 1 van die opaatjes in de stad, en toen groetten we hem nog, maar hij herkende ons niet.

Kijk, dat is nou t mooie van opa’s, dat mag, want ze zijn toch vergeetachtig.

Maar die andere opaatje, ohh! Die zei laatst tegen mij: ben jij hier allang in  Nederland?

Nou ik zal u zeggen. Ieder andere achterlijke mongool die mij deze vraag zou stellen zou een talk to your hand actie van mij terugverwachten inclusief betoog dat ik verdorie hier geboren ben, en een rood paspoort bezit ja! godver hoe durf je mij die vraag te stellen, zeker omdat ik een kleur heb ja, achterlijk k$^&%*$$!!

MAAR!

Deze lieve opa niet. Die gaf ik gewoon heel netjes antwoord terug “ja ik ben hier geboren hoor meneer”, en toen bood lieve opa ook nog eens zijn excuses aan “oh dat wist ik niet hoor jongedame” en toen vroeg hij waar mijn ouders vandaan komen “Indonesie meneer’ en ohh dat vond hij toch zo’n prachtig mooi land. Het schiep meteen een band natuurlijk en op t laatst hield lieve opa mijn schouder vast en zei hij: nou ik ga nog even een rondje zwemmen, ik zie je vast gauw weer he!

Dus nu heb ik een nieuw zwemmaatje. Of nee: zwem-opaatje. Haha.

Ps. Wat trouwens echt “haha” is, is dat ik een blauwe badmuts heb gekocht. Ja wat nou! Elke dag zwemmen is gewoon funest voor mijn haar. En t past wel hartstikke goed bij mijn blauwe bloemetjes badpak.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter