We proberen t opnieuw;

08/09/2009 - 0 reacties

want ik heb Des weer ergens gevonden. Ergens verstopt in een klein hoekje. Maar ze is er weer hoor.

Of nou ja..niet helemaal back in bussiness. Inmiddels is mijn tweede week van mijn Koos Werkloze (voortaan afgekort als KW) bestaan begonnen. Mijn dagen bestaan voornamelijk uit: wakker worden, zwemmen, sollicitatiegesprekken hebben werkgevers/werving&selectiebureau’s, een middagdutje (hierover later meer), wakker worden, Will&Grace kijken, Friends kijken, en eten.
Daar tussendoor ben ik hevig aan het Farmville-en op Facebook (een nieuwe verslaving), Twitter ik wat rond en kroel ik wat met Kiedis. Ik moet eerlijk zeggen dat ik vorige week het best wel druk had want ik had dagelijks wel 1 of 2 gesprekken op de planning. En ook deze week is nog best wel “druk” voor iemand die KW is.

Terwijl ik dus eigenlijk deze periode moet gebruiken om erachter te komen wat ik wil. En wat bij me past.
Want dat weet ik dus nog steeds niet. En ik vind t ondertussen steeds enger: dat loslaten om voor jezelf te kiezen.

Maar. We doen ons best. Tot die tijd: leuke stukjes in de planning. Over de lekkerste middagdutjes, mijn vragen aan LOML en mijn nieuwe BFF’S van het zwembad.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter