Een dramatisch stukje hoe ik

05/10/2009 - 0 reacties

uit het diepe dal kwam.

Dat zal ik nu eens gaan schrijven.

Zucht.

Wat een drama.

Maar nee. Serieus. Ik had even een dipje. Een dipje, met geen hoofdletter D. Het werkloze bestaan is me toch niet zo heel goed bevallen. Het werd een beetje onzeker allemaal. En toen kwamen er allemaal ehh..tja…Persoonlijk Omstandigheden (zo zeggen ze dat toch) bij kijken. En toen werd de kijk op het werkloze bestaan een beetje anders, en toen gebeurde er nog wat dingen en toen wou ik eigenlijk alleen heel de dag alleen in bed liggen. Onder de dekens. En toen dacht ik: he, het wordt ook eens tijd om te gaan douchen, om weer te gaan zwemmen, om wat minder te roken (er zijn de afgelopen weken weer heel wat pakjes doorheen gegaan..oh de schuldgevoelens), om mijn haar eens te gaan Stijlen, want de zwerferslook kwam toch echt niet in de mode.

Dus ik zag het licht.

Ahum.

En nu ben ik weer zo’n beetje terug, met wat stukjes enzo, en hopelijk een nieuwe baan in Amsterdam.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter