Ik las laatst dus op

19/10/2009 - 0 reacties

Beautygloss een mooie challenge. Op 30 post-its een positieve gedachte schrijven en plak ze willekeurig ergens neer.

Ik dacht dus van: huh 30 post it’s, dat is wel heel veel. Maar toch. Ik schreef al eens eerdat er in Amsterdam een graffitispuiter is (haha, spuiter..nee Des volwassen blijven nu) die van die mooie stukjes tekst op tijdelijke muren spuit. En elke keer als ik weer eens tekst van hem las, dacht ik wel van: he! Leuk! En ik werd er spontaan vrolijk van.

En aangezien ik me altijd al als een soort van Oprah wou voelen, ging ik onder het mom van “he ik doe eens iets leuks voor de mensen” afgelopen vrijdag met de trein naar Amsterdam met 30 volgeschreven post it’s. Ik heb ze op de leukste plekken volgeplakt, al zeg ik het zelf. Op de achterkant van treinstoelen, de spiegel van de wc’s, een achtergelaten Metro, in pasfotohokjes, op de treinreisschema, op de Grazia (in de boekenwinkel), bij de kaartjesautomaat, op de rookpaal, aan de muren, in trams, overal! En het was leuk!

Aan het eind van de dag had ik nog 3 post it’s over, die ik geplakt heb in de trein van Leeuwarden-Groningen.

En nu maar hopen dat ik die dag een aantal mensen net wat vrolijker heb gemaakt, dan anders 🙂

(ps. Dit stukje is voorgeschreven. Op het moment dat dit online komt zit ik heerlijk op het strand van Kuta, Bali. Niet haten.)

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter