Ik vind vliegen

19/10/2009 - 0 reacties

dus echt niet erg, maar dan moet ik wel iets te doen hebben. Zeker als je 13 uur lang moet zitten, dan ga ik me heel onrustig voelen, en jeuk krijgen, overal, ik ga slaan, schoppen, tieren…

nee ok. Dat OOK weer niet..maar u begrijpt me.

Dus had ik voor mijn lange vliegreis 2 boeken van LOML gekregen, een mp3 vol met leuke liedjes die zusje R. had gedownload en nog een zak vol met snoepjes. Ik dacht van te voren dat Turkish Airlines een heel oud verrot vliegtuig zou zijn (oh die vooroordelen ook altijd) maar het bleek een heerlijk mooi ruim vliegtuig te zijn MET (en dat vind ik het allerleukste) een tvtje voor jezelf. Er zat muziek op (Britney Spears, Cirus!! Mijn lievelings!!), en mijn op een na 6e lievelingscomedieserie: Two and a half man. Daarnaast zat ik naast het zijpad, waardoor ik mijn benen heerlijk lekker lang kon uitrekken. Eventjes raakte ik helemaal van mijn stuk toen een moeder met klein kindje naast mij ging zitten. Ik dacht van: NEE!! Geen jankend kind naast mij!! Maar het bleek uiteindelijk een heerlijk lief zoet kind te zijn die ook nog eens af en toe bij mij op schoot wou zitten waardoor ik heerlijk met haar voetjes kon spelen (zeg nou eerlijk: zijn babyvoetjes niet het allerschattigste wat er is??).

Na een stop in Istanbul en in Singapore (na die laatste stop was het vliegtuig op een paar mensen na helemaal leeg. U begrijpt natuurlijk wel dat ik mij de 4 stoelen naast elkaar eigen heb gemaakt), kwam ik dan eindelijk aan in het oh zo warme Jakarta.

Mijn vakantie kan beginnnen!

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter