Karma is een bitch deel 3

13/10/2009 - 0 reacties

(deel 2 is hier te lezen. En deel 1 stond op mijn oude log waar ik schreef over hoe dom ik mensen vond die in een dronken bui hun telefoon in de wc liet vallen. Ik bedoel:dat kan toch niet!! Juist.)

Nou en toen was er nog zoiets belachelijks als een goede vriend van de vriend van mijn zusje die een paar dagen voordat hij op vakantie ging erachter kwam dat zijn paspoort was verlopen. Nou DOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM, riep ik keihard, goh jeetje, nee dat zou mij nou nooit overkomen hoor. Sjongejonge. Je bent toch wel minimaal 2 weken van te voren bezig met het inpakken van je koffer enzo. En dan kijk je toch ook op je paspoort, ohhhhhhhhh nou wie DAT nou NIET doet, tja eigen schuld hoor.

Ik ga dus vanaf nu nooit meer zeggen dat bepaalde domme acties dom zijn, want geheid gaat het mij dus overkomen.

Fieuw. Gelukkig is er zoiets als een spoedprocedure paspoort aanvragen.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter