Omdat ik dus

21/10/2009 - 0 reacties

Zaken moest regelen werd ik door mevrouw A. uitgenodigd om bij haar te overnachten. Mevrouw A. helpt mij om de Zaken te regelen, en zij is zo’n ontzettende lieve gastvrije vrouw, dat ik haar uitnodiging uiteraard van harte aannam.

Mevrouw A. woont in Gudduh, een klein dorpje iets verder dan Kuta. Ze woont op een prachtig appartementencomplex, waar ze 2 huizen inclusief prive-zwembad heeft (mijn leven hier is echt heel zwaar *kuch*). Op het complex wonen ook vele Australiers, die hier ook een appartement hebben gekocht.

’S avonds eten we heerlijke vis van de bbq, en ik blijf tot diep in de nacht gezellig praten met vele nichten van mevrouw A, die er ook wonen.

Morgen vertrek ik naar Lovina waar ik echte..jawel..DOLFIJNEN ga checken. WOEHOE!.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter