Vandaag vlieg ik naar Bali.

20/10/2009 - 0 reacties

Waar het in Jakarta superbenauwd en warm is (ik wil serieus in Nederland niemand meer horen zeuren als het daar eindelik eens 25 graden is.) In Jakarta is het dus echt gewoon warm (32 graden) en heel benauwd. Loop 3 stappen buiten en het zweet staat al op je voorhoofd.

Dus was Bali een warm welkom met een veel aangenamer temperatuur, met zelfs zo af en toe een zacht briesje. Op Bali zal ik verblijven in Kuta. Toeristisch met een fijn strand. Ik heb wel de fout gemaakt om niet van te voren te reserveren in een hotel, waardoor mijn lievelingshotel (Hotel Lusa menschen, schrijf het op) vol zit, en ik 3 hotels later een ander fijn hotelletje vind.

In Kuta ben ik naar een beautyspa geweest (die vind je daar overal) waar ik een heerlijke massage heb gehad van 1 uur, een facialbehandeling en nog een creambathbehandeling inclusief nek, hoofd en schoudermassage (oh ik ben zo gek op massages ). In totaal was ik er 2 uur, waar ik 190.000 rupiah voor heb betaald, iets van 15 euro. Het leven is hier mooi menschen.

Morgen naar Guddu om zaken te regelen. (dit is echt minder stoer dan het klinkt)

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter