Vanochtend om

23/10/2009 - 0 reacties

5 uur ‘s ochtends stond ik op. U begrijpt toch wel dat dit een tijd of hel is, zeker op vakantie, en zeker voor mij, want sinds ik KW ben sta ik niet eerder op dan laten we een uurtje of half 11 zeggen.

Enniewee, vandaag was dat het waard. Ik ging namelijk dolfijnen checken. Om half 6 werd ik opgehaald, naar het strand gebracht waar ik met kapitein Ketut (overigens, KeNtut is scheet in het Indonesisch, daar moest ik dan weer de hele tijd aan denken natuurlijk), in een klein schraal bootje (maar daardoor niet minder stoer), de zee op ging om dolfijnen te kijken.

Ketut zei dat het vaak lang kan duren voordat de dolfijnen kwamen, maar dit keer had ik geluk. Binnen een half uur waren de dolfijnen zichtbaar, en ik zag echt hele groepen voorbij zwemmen (waarvan er 1 dolfijn zeker de stoerste was, die maakte de hele tijd grote sprongen).

Ik ben dan wel weer zo’n iemand die graag net die persoon wou zijn waar de dolfijn naar toe zou zwemmen, mijn z’n snuit zou toesteken, waardoor ik samen met die dolfijn weg kon zwemmen, naar een heel ver land.

Maar nee.
Dat was niet het geval. De dolfijnen zwommen niet naar mij toe, maar bleven wel dicht in de buurt.  Na een uurtje of 2 gingen we weer terug aan wal. Waarna ik maar weer eens een tweede heerlijke full body massage van een uur heb genomen.

Morgen met de bus naar Yogjakarta!

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter