Zoals ik al eens

07/10/2009 - 0 reacties

zei , ik loop best wel achter de trends aan.

Zo keek zusje R. laatst naar de weekendbreak op MTV naar the Hills. En ik keek er er misschien 10 seconden naar en toen keek ik naar m’n zusje en toen zei ik: kijk jij hier nou serieus naar? En toen keek ze op haar allertrots (zo trots heb ik haar nog nooit zien kijken) en zei ze: ja.

Ik kon er echt serieus nooit naar kijken. Zodra ik ging zappen op MTV kwam waar vervolgens zo’n vervelend kutzeikstemmetje zei: ohh noo serieusly, she said that? (waarom PRATEN Americanen zo??!!!!11!!) en dan ook nog eens zo’n blonde doos waar vervolgens alles perfect aan was (en make up, en haren, en kleding en figuur) dan zapte ik meteen weg.

En oh zo ongeloofwaardig ook. Ik zei dus tegen zusje R: je snapt natuurlijk wel dat dit zo geen realityshow is he? Dit is gewoon geacteerd zoals al die zogenaamde realityshows geacteerd zijn. En toen keek zusje R zwaar teleurgesteld (zo teleurgesteld heb ik haar nooit zien kijken) en zei ze: NEE HOOR.

Maar dus. U kunt het wel raden. Ik keek toch maar mee met R. naar de weekendbreak. Een aflevering maar. En nog een. En toen nog een. En ach: ik zat toch zo lekker op de bank, ik keek nog eentje. En voor ik het wist was het 15.00 uur in de middag. En toen was het 18.00 uur. En toen was het zondag en heb ik de hele dag onder de dekens naar the Hills gekeken. En toen was het de week erna, en kwam vriendin R. die zo slim is om alles online te kijken. Dus het gesprek tussen R en mij ging toen in de trant van: oh nee echt?? Is Heidi gaan trouwen met Spencer? Wat?? Deed Spencer echt zo gemeen tegen haar moeder? Huh? Wil ze nu weer vriendinen zijn met Lauren dan? Wat Brody…?? Zei Brody dat echt?

Dus. ja. Ik ben verslaafd.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter