Ik wou dus eigenlijk

27/11/2009 - 0 reacties

een leuk grappig stukje (haha) schrijven over mijn lievelingsboeken en waarom ik ze zo goed vind, en waarom u ze dan vooral moet kopen, en mij dan mailen van: oh Des, deze verhalen zijn zo goed, bedankt dat je dat met mij wou delen, je bent vanaf nu echt mijn held.

Maar toen dacht ik dus van: shit. Want ik ben zo slecht in zeggen waarom ik boeken goed vind. Of heel slecht. Ik kom namelijk vaak niet verder dan: dit boek is vet goed. Of: dit boek is vet kut.

Zo vind ik alle boeken van Heleen van Rooyen “echt ruk”, Kluun’s KEVBDD “zo zielig”. Het spel van de engel “zo romantisch”, Het diner “echt goed opgebouwd man”, De chinees “zo spannend he”, De verbouwing “echt ongeloofwaardig ruk” en Harry Potter “zo goed dat ik ook wou dat ik kon toveren”.

Op dit moment is er echter 1 boek, of nou je, eigenlijk 3 boeken, het is dus eigenlijk 1 verhaal, GODVER, u moet het eigenlijk zelf goed lezen, maar IN IEDER GEVAL:

Stieg Larsson, menschen. Wat een genie. Waarom ging hij godverdorie dood. Waarom is er geen deel 4 (nou goed, omdat hij dus dood is), maar toch.

Ik ga nu erg mijn best doen maar: De Millenium boeken zijn alle 3 zo goed geschreven. Elke personage wordt helemaal uitgediept, elke scene past goed bij de andere, en Lisbeth Salander is vanaf nu mijn nr1. hero.

Zo. Gewoon kopen en lezen dus, die boeken.

Heb ik toch een stukje over mijn lievelingsboeken geschreven.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter