Ik ben dus op vakantie

25/12/2009 - 0 reacties

gegaan met LOML. Voor het eerst op vakantie met LOML, ik wil het nog maar extra benadrukken.
Op vakantie gaan, voor het eerst, met LOML, vereist een totaal andere aanpak, dan voor het eerst op vakantie gaan zonder je uders. Of voor het eerst op vakantie met je vriendinnen.

Zo zijn LOML deze vakantie langer bij elkaar geweest dan 2 dagjes weekend, we zouden samen voor het eerst gaan vliegen, en we weten allemaal hoe ik er na 12 uur vliegen uitzie. Mijn handtas zat inmiddels vol met make up en vochtvoedendende moisterizers e.d.

Daarnaast moesten er natuurlijk extra scheermesjes mee worden genomen, dat hoef ik jullie ook niet uit te leggen. Ik moest denken aan de nr2. die ik nog nooit in bijzijn bij LOML heb gedaan. (Ja, SORRY HOOR, dan LUKT HET GEWOON BIJ MIJ NIET!!!). Daarnaast moest ik er aan denken vooral niet te asociaal gaan gedragen in het vliegtuig (een trekje van mij) en niet meteen te gaan liggen op het vliegveld (liggen op stoeltjes menschen, echt het allerlekkerste wat er is).

Maar goed. Ik besloot op de dag van vertrek gewoon alles los te laten en te doen wat je vooral moet doen op zo’n eerste vakantie met je LOML.

Genieten.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter