Ik heb met

07/12/2009 - 0 reacties

Wen afgesproken deze week. En oeh ik vind het spannend. Maar ook wel leuk. Want Wen ken ik nou al weer een aantal jaartjes. Via web-log.nl. En toen via Smilenotes.nl, een afstudeerprojectje van Wen. Nou een werelduitvinding vind ik het. En toen kwam Hyves. En toen even niets. En ik probeer Wen nog steeds over te halen om Facebook of Twitter te nemen. Maar nee. Mevrouw houdt het alleen bij haar weblog. Dus mailen we. En smsen we zo af en toe. Vooral als er herhalingen op zijn Bones. Daar houden we allebei helemaal niet van. We houden wel allebei van genieten van de kleine dingentjes des leven. En er vooral proberen zoveel mogelijk uit het leven te halen (waar ik overigens behoorlijk in faal, dit terzijde). 

En hoewel ik Wen een paar keer heb mogen zien via wat foto’s, IRL (oftewel: In Real Life, menschen) hebben we elkaar nog nooit ontmoet. Tot deze week. En zoals ik zei: spannend.

Want ik vind Wen online wel een ontzettend lief meisje, misschien is ze in het echt wel een sekreet. Je weet het natuurlijk nooit. Of blijkt het al die jaren een vieze dikke man met bierbuik te zijn. Die ‘s avonds geilt op mijn tumblr. Het kan he, het kan. Dat ik dus naar Utrecht ga in de hoop een gezellige lunch te hebben, maar dan word ik ontvoerd en in tig stukjes teruggevonden.

Of. Nog erger. Ze blijkt straks misschien helemaal geen lief meisje te zijn! Een trut misschien wel, die mij heel gemeen aan gaat kijken op het bankje onder het grote bord op Utrecht Centraal. En dan kijkt ze me zo aan, en loert ze en dan hoor je haar denken: neeuwhh. Is dit Des nou? Wat een DOM kind.
En dat ze vervolgens tijdens de lunch helemaal niets zegt, op haar horloge kijkt en dan met een diepe zucht naar mij.

Want dat kan natuurlijk ook he. Dat IK haar niet beval. Al lijkt mij dat sterk. Tussen ons gesproken: ik beval altijd. Ik ben een heel leuk mens. Ik val (bijna) nooit tegen.
Maar zul je net zien: val ik Wen wel tegen. Denkt ze: nou, ze schrijft wel heel grappig (dat vind ik ook van mezelf) maar IRL is ze helemaal niet grappig! En wat ziet ze er raar uit! Met haaar grote neus. En grote voeten. (Ik heb geen grote neus, en ook geen grote voeten, maar als mensen je eenmaal niet mogen..). Tss, denkt Wen misschien wel. Ik maak deze lunch wel af, maar ik kijk gewoon extra vaak op mijn horloge en dan zeg ik straks dat ik weg moet.

Zucht. Ik merk het wel. Stiekem denk ik dat Wen IRL toch net zo’n lief meisje is als online.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter