Altijd als ik naar

18/01/2010 - 0 reacties

the Hills kijk, of naar the City, dan roep ik altijd keihard naar niemand in het bijzonder “waarom hebben zij altijd zo mooi haaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaar”.

Ik weet het wel. U denkt dan, maar Des, ze hebben haarstylistes enzo hoor. Sjongejonge. Dat je dat niet eens weet, domme domme Des.
Kijk, dat weet ik ook wel. Maar ik kan u wel zeggen: ook al had ik een haarstyliste 24 uur per dag tot mijn beschikking, dan nog zag mijn haar eruit als opgebrand stro.
En nee, dan overdrijf ik niet.

Ik weet namelijk ook nog steeds niet welk kapsel bij mij past. Kort. Of lang. Een pony. Een bob. Of nee, toch maar lang. Of he. Nee. Ik weet het niet.

Ja ok, er zijn genoeg dagen dat ik denk: yes, wat heb ik toch mooi beachy-net-uit-bed-ik-heb-net-hele-heftige-sex-gehad-haar.
Totdat ik naar buiten ga, de fiets pak naar het station, de trein neem naar werk, en op werk aankom en denk: jongens, laten we eens even in de spiegel kijken.
En ik in de spiegel kijk en denk: jongens, laten we dit gewoon nooit meer doen.

Maar nu menschen, ik heb iets ontdekt. Namelijk: haarserum. Je schijnt er dus zijdezacht van haar te krijgen. Ik dacht: kom maar hier met dat spul.

Dus zusje R. en ik waren laatst in de Shop. De Shop (en zo heet die winkel echt) is zo’n winkel waar je 10 Dove Shampoo voor 5 euro kunt kopen. Of 15 Andrelon conditioner voor 7,50. Zulke prijzen.

Dus hebben zusje R. en ik Liquid Silk gekocht. En menschen kinderen, wat zit mijn haar nu damn goed. Geen grap. Het is een transformatie van droog opgebrand stro naar…ja..hoe zal ik dat eens bescheiden zeggen..veertjeszacht engelenhaar.

Jaja.
Op het niveau van the Hills ben ik nog (lang) niet, maar het is een begin.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter