Dus nog even over mij nieuwe

20/01/2010 - 0 reacties

lay out he.

Ik dacht dus: ik ben dit zat, ik wil even iets anders, een frisse bezem door de kast halen, een likje verf hier, wat spettertjes daar en voila.
Dat u overigens niet gaat denken dat ik deze lay out helemaal zelf in elkaar geknutselt heb.
Aber naturlich nicht. Ik heb alles hier gewoon vandaan geplukt, makkelijkheid siert de mensen niet waar. OID.

(Tussen ons gezegd: ik heb het echt wel geprobeerd hoor, dat gehannes met HTML codes en weet ik veel wat nog meer. Ik was 10 minuten bezig met het 1 en ander in te lezen bij de how-to’s en toen dacht ik: jongens, ga maar met een mes langs mijn keel, ik wil dood. Oftewel: jongens, laten we maar weer heel snel the Hills gaan kijken.)

En toch. Ook deze lay out zint me niet helemaal. Of nou ja eigenlijk..
Het zit zo.
Ik zit al heel lang te twijfelen of ik een klein stukje moet reserveren om iets over mezelf te vertellen. Tegelijkertijd probeer ik ook heel erg anoniem te zijn op het internet. Wat ook wel weer hypocriet is omdat, als ik voor het eerst op een leuke leesbare blog kom, ook graag wil weten wie de betreffende schrijf(st)er nou eigenlijk is.
Dus ik kan me eigenlijk wel voorstellen dat dat voor u allen ook zo is. Dat u denkt: GodohGod, ik lees dit wel allemaal Des, maar wie ben jij, wat doe jij, waar woon jij en vooral: wat is je telefoonnummer?
Snap ik, snap ik allemaal, echt.

Dus heb ik hier boven iets over mezelf geschreven. En menschen, laat ik u zeggen: ik heb hier werkelijk waar 3 uren over gedaan. Want ik weet totaal niet wat ik nou over mezelf wil/kan zeggen. Ik heb zoiets: mijn stukjes zeggen genoeg. U heeft te maken met een totaal gestoord persoon.
Maar misschien vindt u het fijn. Daarom mijn vraag: laat u het even weten? Ook de lezers die nooit wat achterlaten?
Is dat fijn, een klein stukje over mezelf, moet er wat meer bij, moet het juist weg, ik hoor het allemaal wel.

Weet dat ik allen van u hou. Echt waar.

Edit: jullie zijn echt de liefsten. Ik heb alle reacties gelezen (wat ik overigens echt altijd doe!) en k denk dat ik het “about” stukje hierboven toch blijven.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter