Het heeft gesneeuwd.

06/01/2010 - 0 reacties

Het is wit op de voetpaden, waar niemand loopt.
In de wijken blijft de sneeuw liggen, soms gebruikt voor een sneeuwbal of sneeuwpop.
Op de grote wegen, de fietspaden zijn er lange strepen te zien, het gevolg van mensen die er doorheen hebben gefietst. Op weg naar werk, misschien op weg naar school.

Bij sommige bochten is het sneeuw zwart geworden. Natte drab, waar je makkelijk als fietser door heen kan slippen.

Ik heb een hekel aan sneeuw.
Het is alleen fijn voor het mooie uitzicht, als je zelf lekker warm binnen zit.
Maar ik moest de deur wel uit, dus ik deed een poging.

Heel voorzichtig stapte ik op de fiets, fietste ik een klein stukje, nog een stukje, steeds sneller, het was niet glad, ik voelde nog voor de zekerheid door tijdens het fietsen met mijn voeten over de grond te slepen.

Ik fietste netjes precies op die lange strepen. Die lange strepen gemaakt door zij die de weg hebben vrijgemaakt.
Dank u.

met dank aan guest met e-mailadres blabla@bla.com (ik heb u nog een bedankmailtje gestuurd, maar op 1 of andere reden komt ie maar niet aan) voor het verbeteren van mijn spelfouten. Ja, ik weet dat ik er te laks in ben. We noemen dit maar een “verbeterpuntje”.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter