LOML maakte tijdens

05/01/2010 - 0 reacties

de vakantie een foto van mij terwijl ik sliep. Die zag ik uiteraard pas toen ik de foto’s aan het uploaden was op de computer.

My Fucking God. Ik schrok me dood. Dat ik in wakkere staat niet normaal op de foto kan staan, a la.  Maar terwijl ik slaap?? Daar is toch niets moeilijks aan, je hebt toch gewoon je ogen dicht?

Zou je denken ja.

Maar ook slapend op de foto kan ik er kennelijk lelijk uit zien. En ik had niet eens m’n mond open met een sliertje kwijl ernaast (zoals ik altijd uitzie als ik in de trein slaap). Nee, mijn mond zat gewoon keurig dicht. Maar oh, wat verschrik-ku-luk menschen. Ik kreeg spontaan medelijden met LOML die dus kennelijk mij zo aantreft op de vroege ochtend. Of misschien midden in de nacht, dat hij even wakker wordt en dan BAM, huppa Des slapend naast je. Je zou er spontaan een hartaanval van krijgen.

Ik heb de foto’s maar snel gewist. En LOML laten weten dat ik nu wel begrijp waarom hij ‘s ochtends soms een ochtendhumeur heeft.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter