Tijdens het zwemmen is mij

08/01/2010 - 0 reacties

naast de man met 1 been, Vet Walvis (hierover later meer. Al hoewel. Ik wil ook weer niemand beledigen met mijn stukjes. Hoewel het wel MIJN stukjes zijn. En de vrouw ook echt een Vet Walvis was. Ach ja. Hierover later meer, wat ik al zei), ook De Man Die Op Zijn Rug Zwemt En Daarbij Keihard Met Zijn Handen Op Het Water Slaat (afgekort: DMDOZRZEDKMZHOHWS) opgevallen. Geen grap.

DMDOZRZEDKMZHOHWS dus. Ik zwom een baantje heen. En een baantje terug. DMDOZRZEDKMZHOHWS zwom op dezelfde baan.

Ja, ik kon een andere baan pakken. Maar in het zwembad waar ik zwem heerst er enige hierarchie moet u weten. Rechts van het zwembad zwemmen de langzame zwemmers. De oudere vrouwtjes die met z’n drietjes naast elkaar zwemmen. De vrouwtjes die midden op een baan even stoppen om een babbeltje maken. De vrouwtjes die ik ooit nog een schop onder het water geef, keihard, zo van BAM! Keihard op hun dijbeen.

Genoeg.

Aan de linkerkant zwemmen de fanatieke zwemmers. Met zwembril op. Die borstcrawl doen. Nee. Die borstcrawl denken te doen. Alleen zij met lang blond haar, pornonagels en Sapph lingerie kunnen echt de borstcrawl te doen. Maar deze, in mijn zwembad, die zitten wat wild met hun benen te trappelen, en een halve baan keihard met hun armen heen en weer te maaien, om vervolgens moe te stoppen. Deze mensen noem ik ook weleens Losers.

Dus, de Loosers aan de linkerkant, de Kletskousen aan de rechterkant. In het midden zwemt dus de Rest inclusief IK.

DMDOZRZEDKMZHOHWS bleef maar op het water slaan, en elke keer kreeg ik een plets water op mijn gezicht. Wat logisch is als je aan het zwemmen bent, dat weet ik wel, maar t zorgt voor verwarring. Zo’n pets water over je gezicht, half wat water in je mond, waardoor je je verslikt, en hoest, en er allemaal snot uit je neus komt (op 1 of andere manier heb ik dat altijd in het zwembad).

Ik besloot met harde hand, letterlijk&figuurlijk, terug te slaan. Ik bleef aan de kant wachten tot DMDOZRZEDKMZHOHWS in mijn richting kwam zwemmen. Ik begon in zijn richting te zwemmen. En toen hij net langs mij kwam zwemmen….

PATS!

Spetterde ik allemaal water over zijn gezicht! Ha! Dat zal hem leren!

Met een flinke snottebel zwom ik stoer verder.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter