Vriendin R. heeft

14/01/2010 - 0 reacties

een Blackberry. Als eerste van ons vriendengroepje. Heel stoer ja. Toen kreeg zusje R. ook een Blackberry, en nu heeft vriendin M ook een. Vriendin K. heeft dan weliswaar geen Blackberry, maar wel een Nokia. Of een LG. Of een HTC. Ik weet het niet meer, maar ze heeft in ieder geval internet op haar telefoon.
Ik heb een oranje Sony Ericsson. Ik weet niet wat voor type, want daar heb ik geen verstand van, maar als u even een moment heeft dan zoek ik effkes een plaatje op.

Hebbes.

Op mijn SE is geen internet, MAAR ik kan wel 1000 smsjes per maand sturen, jaja. Al weet ik niet eens naar wie ik zulke smsjes nu moet sturen, want R, R en M zitten tegenwoordig met elkaar te “pingen”. Ja, k wist ook niet echt wat het was, maar het blijkt een chatprogramma van Blackberry te zijn. Dan zit ik dus even bij mijn zusje, en dan hoor ik de hele tijd een irritant geluidje van haar BB. Zelfde als ik in Rotterdam bij R. zit, dat mens zit constant met haar BB te pingen/chatten/mailen/whatever. En elke keer als ik samen met R. the City kijk zegt ze: kijk! Zij heeft ook een BB!
Vriendin M. heeft dus nu dus ook een, want ze stuurde mij een sms: dit is mijn nieuwe nummer want ik heb vanaf vandaag ook een Blackberry jeuhh!!!
Zo kinderachtig als je blij wordt van een telefoon.

Anyway. De BB-Gang probeert mij nu ook lekker te maken en mij over te halen om ook een BB te nemen. Ik weiger. Stomme BB, waar je op kan Twitter-en, Facebook-en, meteen je mail op kunt checken en je elke maand flink wat smstegoed scheelt omdat je nu met je beste vriendinnetjes gewoon kan Pingen.

Tss. Rot op met de BB. Of hoe ik mijn eigen grapje ervan maakt: de Blueberry. Haha.
(vreemd genoeg lachen de BB-Gang hier dan weer niet om).

Ik heb mijn SE. Die kan tenminste tegen een stootje. Zelfs als je hem in de wc laat vallen.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter