Vriendin R. mailde ons

27/01/2010 - 0 reacties

met als onderwerp “spelletjesavond”. Of wij, haar vriendinnen uit Friesland maar even naar Rotterdam wilden komen voor een spelletjesavond.
Spelletjesavond vind ik eigenlijk zo 2009, maar vooruit, het is nog maar januari en bovendien beloofde vriendin R. heerlijke lasagna met “hapjes” (zo stond het in precies in de mail) dus gingen vriendin K., zusje R. en ik afgelopen zaterdag naar Rotterdam.

Ik kan u zeggen: een auto vol met hysterische kiepen (zusje R. en vriendin K.) en 1 koningin (dat ben ik trouwens. Ik noem mezelf ook wel de Baas, en mijn vriendinnen “mijn onderdanen” maar vriendin R. lacht mij dan altijd honend uit. Ik snap het niet), dat komt gewoon nooit goed.

Het begon wel heel erg goed op de heenweg. Zo hadden wij de Beyonce cd mee. En gingen we keihard meezingen met haar liedjes.
Nou zeg ik u, en u moet mij maar geloven op mijn woord, ik ben echt de beste in Beyonce nadoen. Vriendin K. heeft er zelfs als bewijs een fimpje van gemaakt, dus als u nou goed zoekt op Youtube vindt u misschien wel wat.

Toen was de Beyonce cd klaar en vond vriendin K. in het dashboardkastje nog een cd met de titel..jawel…MTV Music Chart Volume 9 1996.
Van Beyonce gingen we door naar Wannabe van de Spicegirls.

En toen waren we dus in Rotterdam. En las ik de routebeschrijving voor (wij doen niet aan dat soort ongein als Tomtoms of what so ever) aan zusje R. voor die achter het stuur zat.

Laat ik u allen meteen bij deze waarschuwen: mij moet je nooit, maar dan ook nooit, de routebeschrijving laten lezen. Ik ben dus zo’n muts die totaal geen richtingsgevoel heeft. Ik denk dan: het is zeker weten rechts. En dan is het dus links. Zulke dingen.
Ik was er dus ook heilig van overtuigd dat vriendin R. zeker weten rechts van het centrum woonde. Zusje R. en vriendin K. waren zeker overtuigd van niet, en toch luisteren die domme mutsen naar mij. Eigen schuld denk ik dan. Moest je maar niet naar mij luisteren, hoe hard ik ook roep dat ik gelijk heb. Dus zo reden wij drie kwartier in Rotterdam centrum voordat we eindelijk bij vriendin R. aankwamen. Op de terugweg hebben wij er overigens 4 uur (4!! vier!! VIER!! VIERRRRRRRRRRR!!) uren over gedaan om terug te rijden door die achterlijke vuile godver………………….
IK HAAT SNEEUW, laat dat dus maar duidelijk zijn.

Bij vriendin R. hebben we overigens hints gespeeld. Dat niet iedereen daar goed in wordt uiteraard beschreven in een ander stukje.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter