Zoals ik al zei,

12/01/2010 - 0 reacties

ik kan me nu dus beter opmaken. Al is “beter” nog best overschat, want ik kan me ietsje pietsje beter opmaken dan ehh…eerst.

Want ja, er waren inderdaad tijden dat ik geen make up op deed. Omdat het me zoveel tijd kost ‘s ochtends, en ik niet zo’n popje wou zijn die uren voor de spiegel stond voor het meest perfecte eyelinerstreepje ooit. Tot ik door de stad liep en in een oogwenk mezelf in de spiegel zag. Lieve hemel. Een bleek gezicht met hele kleine oogjes staarden terug. Mijn haar zag eruit als stro en ik kon zweren dat ik een beetje opgedroogde tandpasta in mijn haarpuntjes terugzag. Menschen, ik kan u zeggen: het was een Oprah A-Ha-moment.

Dus toen ging ik weer de beste mascara van de hele wereld op mijn wimpers smeren. En ik gebruikte zelfs “minerale make up”. Jawel: “hypoallergene make up die op een natuurlijke wijze de huid verzorgd, beschermd en kleurt”. Aldus Beautygloss, waar ik ook las dat de reden waarom je wimpers altijd beter zit dan de andere kant puur komt omdat je bijvoorbeeld altijd op je rechter-of linkerkant slaapt. Het schijnt echt! En voor een leek als ik (ik gebruikte altijd te donkere foundation, gebruikte nooit een oogschaduwbasis, er zaten altijd mascaravlekken onder m’n ogen, en lippenstift was er al af voordat ik ook maar de deur uit was) zijn zulke make-up sites als bijvoorbeeld Misslipgloss en Michelle Phan het allerhandigste van de wereld.

Omdat ik toch altijd wel gewoon Des de Lomperink blijf, en mijn leven niet louter alleen uit make up bestaat, heb ik gewoon in 1 keer alle kleurtjes gekocht die ik ooit in mijn leven nodig dien te hebben. Met een oogschaduwkwast.

En zeg nou eerlijk. Kan ik het, of kan ik het niet? Ietsje pietsje.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter