Dus nog even een stukje

10/02/2010 - 0 reacties

over make up, maar dan wel echt het laatste stukje, want ik heb natuurlijk ook een leven.

Ik was dus laatst in alle haast mijn toilettasje vergeten.

U weeet wel, dat kleine tasje, wat alle vrouwen altijd mee hebben in hun grote tas. Het kleine toilettasje heeft als doel om de belangrijkste verzorgingsspulletjes (lipgloss, spiegeltje, nog een lipgloss, nog een lipgloss voor de zekerheid, haarelastiekje, haarclipje, een Poiesz-zegeltje (wtf? ja dat dacht ik ook toen ik die vond in mijn toilettasje)) in 1x bij de hand te hebben, in plaats van eeuwig rond te zoeken in al die vakjes van je grote tas. Ik kan u overigens vermelden dat het voor mij nog geen reet uitmaakt, want dat kleine toilettasje bevindt zich godver altijd net helemaal onderin mijn tas.

Ik had dus nooit gedacht dat ik in een lichte staat van nerovositeit zou komen als ik dat toilettasje zou vergeten, maar het was dus wel zo. Om het nog erger te maken: ik ging naar LOML, zou daar het hele weekend blijven, om maandagochtend meteen naar werk te gaan. ZONDER TOILETTASJE dus he, dat u wel even weet wat de strekking van dit stukje is.

En ik had dus niets bij me. Geen lipgloss, geen Rosebud Lipbalm, en ook nog eens met dit weer. Hevig op mijn (toch al erg droge) lippen bijtend deed ik een zoektocht in de kamer van LOML. Die ik ooit eens, dat wist ik wel zeker, Labello zag gebruiken. Waar was dat verrekte ding.

Labello heb ik niet gevonden, wel Clarins lipbalm. For Men, dat dan weer wel.

Ik was weer even gered.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter