Er is in ons

08/02/2010 - 0 reacties

stadje dus een nieuwe sportschool, een hele grote, met heel veel zalen, 2 zwembaden, sauna’s enweetikveelwatnogmeer.

Met Indonesisch vriendinnetje J. ging ik erheen voor een proeflesje. Lesje yoga, lesje bodybump, nog even zwemmen, naar de sauna, zo gezegd zo gedaan.
(Dat was het echter niet, want ik ben nog nooit zo moe geweest als die avond, en oh spierpijn mensen, SPIERPIJN!!)

Na de sauna gingen we dus douchen.

Laat ik eerst even wat over de sportschool zeggen. De sportschool is namelijk nogal bemand door Aziaten. Niets mis mee natuurlijk. Indo’s, Indonesiers, Vietnamezen, Thaise vrouwen, Chinezen, van alles wat.

Terwijl we met z’n allen in de kleedkamer stonden om te gaan douchen, viel mij iets op: Aziatische vrouwen zijn preuts. Heel. Erg. Preuts.

Waar het, dacht ik, normaal is om te gaan douchen zonder je kleren aan (maw:naakt), dachten de Aziatische vrouwen daar kennelijk anders over. Zij douchen in badpak. En na het douchen, sloegen ze een handdoek om zich heen om vervolgens heel voorzichtig, want oh stel je eens voor dat er iemand een verdwaalde tepel of een plukje schaamhaar ziet!!!, hun badpak uit te trekken, snel terug te lopen naar de kleedkamer (met handdoek nog om), om hun onderbroek en b-h aan te trekken.
Ik zag dat een Chinees meisje in de haast bijna haar handdoek liet vallen, die ze panisch weer snel om haar heen sloeg. Ze keek toen heel snel om haar heen of niemand het gezien had.

Ik keek ook om me heen en zag toch echt alleen maar vrouwen in de vrouwenkleedkamer. Waar moet je je dan voor schamen?
Ik snapte er helemaal niets van.

Ook J. deed panisch. “Zeg ehh, waarom doe jij niet gewoon je kleren uit?”, zei ik tegen haar. “Doe niet zo dom, en weg met die hanndoek”.
Ik trok haar handdoek weg. Hahahaha. Vond ik wel een leuk grapje. J. niet.  “Neeeeeeeeeeeeeeeeeee”, riep ze. “Doe normaaal!”.

Tss. Mietje. Ik stond naakt voor haar. Met grote ogen keek ze naar me. Ik liep stoer naar de douches.

“Jij hebt ook geen schaamte”, hoorde ik haar nog zeggen.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter