Je hebt dus hondenmensen,

03/02/2010 - 0 reacties

konijnenmensen, je hebt mannen die het leuk vinden om in luier te lopen..

WTF?!?

Ja echt.

Geen grap. Ik zat wat tijd te verdoen op het station en liep de boekenzaak binnen om vervolgens de Linda te zien liggen met op blz 144:”mijn papa vindt het leuk om in luier rond te lopen”. Inclusief foto’s erbij van grote brede dikke mannen in luier of trappelpakje met dito schattig mutsje. In het roze.

Nu heb ik ooit eens een CSI aflevering gezien waarin de man die vermoord was, een hele verborgen kamer in zijn huis had waarin hij megacommodes, luiers en kruippakjes had staan. En hij vond het fijn wanneer iemand zijn kont met poeder bestuifde. Nee serieus, u denkt: “Des, doe eens normaal”, maar daar is het nu ook al te laat voor nietwaar.
Anyway, volgens Grissom, en wat Grissom zegt is ook gewoon zo, heet dit ook wel Infantilisme.
Het is iets met de borst van de moeder, triggers om weer terug te gaan naar het baby-zijn, onschuldige wereld.
OID.
Mijn mening is: doe maar vooral normaal, dan doe je al gek genoeg.

Waar ik heen wou…je hebt dus ook kattenmensen. Het zal u niet ontgaan zijn dat ik een kattenmens ben. Want ik hou van Kiedis. En Kiedis houdt van mij. Soms.

Toen ik dus nog KW was (ehh dat was dus 2 weken geleden), kwam Kiedis altijd rond een uurtje of 10 in de ochtend aankakken (geloof mij: katten met zo’n gewicht als Kiedis komen niet aanrennen/lopen/oid, nee die komen aankakken), blijft wat dommig voor het raam staan, om vervolgens te miauwen, net zolang totdat ik de deur opendoe.
Hij komt naar binnen, eet wat (uiteraard), rekt zich even heerlijk uit, springt op de vensterbank, rekt zich weer uit, maakt zichzelf schoon, en gaat vervolgens in zijn lievelingshouding liggen (pootjes naar voren, kin op pootjes). God, wat een leven.

Nu ik dus weer bij de maatschappij hoor en een “decent” baan heb, is er niemand die Kiedis overdag binnen kan laten. Kiedis blijft dus buiten, de hele dag, in deze kou. En terwijl ik dit stukje (voor)schrijf, denk ik eraan hoe die vetzak maar voor het raam blijft staan, net zolang tot de deur opengaat (Kiedis is wel zo dom).

Zielige Kiedis.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter