LOML en ik

06/02/2010 - 0 reacties

lagen dus laatst heel lekker saampjes op de bank (hallo burgerlijkheid) tot hij het meest erge deed: hij pakte de afstandsbediening en zapte naar het Eredivisie tvzender.
(Dit schijnt 1 of andere tv zender te zijn waar je de hele dag, De Hele Dag, voetbal kunt kijken).

Er begon namelijk 1 of andere Hele Belangrijke Voetbalwedstrijd namelijk…ja jullie raden het natuurlijk al…

Nou zeg het maar..

Feyenoord-Ajax inderdaad.
Ik besloot het meest dappere te doen wat een vrouw in zo’n situatie maar kan doen en dat is blijven zitten, mond houden en mooi wezen. En dan dus ook: meekijken.

F-A blijkt dus een Echte Voetbal Klassieker te zijn. Schijnt he, ik bedoel, ik weet er ook niet zoveel van. Maar Humberto Tan (vriendin R. zegt altijd Hmmmmmmmmmmmmberto Tan)(overigens, Humberto Tan was het enige leuke van die tvzender) hoorde ik een paar keer het woord klassieker noemen, dus dan ben je al snel geneigd om dat ook te geloven.

Anyway.
Ik bleef kijken tot een mannetje van de rode shirtjesploeg, dat bleek Feyenoord te zijn, waar ik trouwens niets van snap want ik dacht altijd dat Ajax rode shirtjes had. Maar wie ben ik.
De voetballer van Feyenoord nam dus een penal strafschop, en terwijl hij dat deed verscheen er op tv een pijltje richting de goal.

Nieeeuw, dacht ik. Dat weet ik zelfs, dat de bal dáár in moet. Het Feyenoord-mannetje miste, ik hoorde LOML een vloek smoren en ik stond maar op om een boek te gaan lezen.

Edit:schatjes, Disqus doet de laatsts tijd een beetje raar met de comments. Heb ze dus echt niet gedelete(!!), maar er gaat dus wat mis hier. Ik zou zeggen: dreigmailtjes naar Disqus!

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter