En uit dit stukje blijkt wel weer dat ik

03/03/2010 - 0 reacties

in werkelijkheid toch echt een hele lompe vrouw blijf. Want ik ben dus zo’n vrouw die geen tig tassen heeft maar twee: namelijk 1 grote tas, en 1 kleine tas. En omdat iemand mijn grote tas kapot had gemaakt, zocht ik dus een nieuwe tas.

En daar heb ik wat eisen aan verbonden. Het moest namelijk een grote tas zijn met een apart vakje voor mijn telefoon, en genoeg ruimte voor 1)broodbakje, 2)notitieboekje, 3)agenda, 4)portemonnee, 5)toilettasje, 6)banaan, 7)2 appels, 
8)1mandarijntje, en 9)oreokoekjes. Bovendien moet de tas an sich niet te zwaar zijn, en mocht ik onverhoopt in een positie komen dat ik urenlang moet lopen, dan wil ik aan het eind van de dag geen striemen in mijn schouders hebben of last van mijn rug krijgen.

Ik zocht dus een nieuwe tas. En ik wou een Mooie Grote Tas. Een Speciale Mooie Grote Tas welteverstaan. Dus zocht ik op advies van Pruh (die overigens de tas ook zelf heeft) op Karmaloop, en bestelde ik deze tas.

En tadaa: hier is ie dan in t echie. (nooit verwacht dat ik ooit echie zou zeggen). Echt.

De tas is echt geweldig stoer. En meisjesachtig. En zelfs sexy, ja ik durf deze tas sexy te nemen. En de tas voldoet aan alle bovenstaande eisen. Ik liep vandaag heel zelfverzekerd over straat. En volgens mij zag ik iedereen heel jaloers kijken.

ps. ik heb ondanks mijn laatste shoplog dus nog een nieuw jasje gekocht. Een colbertje. Een witte. Met donkerblauwe streepjes. Ik hou namelijk heel erg veel van streepjes. Ehh…op kleding welteverstaan. Wie was eigenlijk ook nog weer de uitvinder van de streepjes? (maw: wie heeft het streepje op kleding hip gemaakt. De uitvinder van het streepje zelf zou vast een man geweest zijn. Zo van: met de kwast even hier, en ohh…wat is dit…hoe noemen wij dit? Een: STREEPJE! Te simpel voor woorden. Dat kan alleen man verzinnen. Wat ik uw brom.)

Eens ff google-en…

Natuurlijk. Brigitte Bardot, kan ook niet anders. Het jasje heeft me zoveel geld gekost, dat ik het nu al 3 dagen achter elkaar draag. Om de kosten te besparen zeg maar.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter