Jahaaaa, ik weet ook

25/04/2010 - 0 reacties

heusT wel dat ik eerder zei dat ik never nooit van de hele wereld een BB zou nemen, maar goed, als je tig mailtjes per week krijgt van koppige vriendinnen (wanneer neem je nou een bb? Neem nou een BB!! Jezus mens neem nou een BB!) EN nadat zusje R mij de voordelen opsomde van de BB (je hebt van die leuke Hello Kitty hoesjes, we kunnen dan pingen, EN je kunt je eigen mapjes een kleur geven!) was ik Heel Erg Om.

Ik moest en zou een BB nemen. Nu. Meteen. Per Direct. Mijn SE kreeg daarnaast ook nog eens last van aanvallen. Alsof hij bijna voelde dat ik hem zo zou inruilen voor een andere telefoon. Volgens mij dacht hij: oh ok, jij gaat mij zomaar inruilen? Is goed, dan val ik toch lekker spontaan uit tijdens een belangrijk gesprek!!.

Nou ja, dus daar baalde ik wel een beetje van dat mijn trouwe SE zo’n jarenlange samenwerking op die manier wou afsluiten. Maar toen kreeg ik een mail dat ik mijn BB op Tracktrace kon volgen en was ik mijn SE alweer vergeten.

En volgde ik elke minuut, uur, dag mijn BB online totdat ik opeens zag dat de chauffeur op weg was naar mijn woning. En ik op dat zelfde moment aan t werk was. Kut.
Gelukkig mocht ik mijn BB de eerstvolgende werkdag ophalen van het postkantoor. Het was vrijdag toen ik het las, en dinsdag was (ivm Pasen) de eerste werkdag. Drie volle dagen wachten waarbij ik de smsjes/mailtjes van vriendinnen trotseerde (wanneer komt je BB nou? Is ie er al? Heb je de groepsuitnodiging nou al geaccepteerd voor de ping??), maar toen was de BB dan ook eindelijk in mijn bezit.

Ik begin er steeds meer de handigheid in te krijgen (in het begin echt niet, toen kreeg ik na elke vraag gericht aan vriendin R. een diepe zucht of een *talk to the hand* smiley. Zo kinderachtig), en daarnaast weet ik ook steeds beter mijn zinnen GOED te typen (of die toetsen zijn zo klein, of mijn vingers zijn zo groot, waardoor ik altijd 2 letters meeneem als ik typ. Een zin als “hoi, wat doe je” wordt dan bijvoorbeeld “hou east doie jij?”).

En ik weet nu tenminste wat zusje R. bedoeld. Mapjes toevoegen en bewerken naar kleur is zo het grootste voordeel van de BB.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter