Schoolmaatje Wyb

07/04/2010 - 0 reacties

en hebben een officiële lijst met de titel “vrienden van Des&Wyb”. Daar zit oa prinses Maxima bij, Lucia de B, Erica Terpstra, maar Peter R. de Vries niet aangezien ik daar geen toestemming voor heb gegeven en volgens de statuten (jawel, Wyb en ik hebben officiële statuten opgesteld) moet dat namelijk wel.

Met vriendin R. heb ik ook zo’n lijst al is die minder officieel als die van Wyb en mij (Wyb zou zeggen: verschil moet er nou eenmaal wezen).

Het begon zo: vriendin R. en ik treden graag op in de woonkamer (als tenminste niemand kijkt, anders is het natuurlijk lang niet zo leuk). Het optreden gaat dan zo: we doen dan net alsof we Beyonce zijn inclusief dansjes en microfoon moves (zusje R vind ons triest, wij noemen dit eerder “stoer”) en wij hebben de laatste cd van Beyonce dan ook helemaal grijs gedraaid. En daar praten we dan ook graag over. We zeggen dan bijvoorbeeld:”vind jij Helo ook zo’n mooi nummer?” of smsen we naar elkaar “B is zwanger! Heeft ze jou ook gesmst?” en dan smst vriendin R. terug:”nee man Bee heeft mij nog helemaal niets laten weten!”.
En zo werd Beyonce, oftewel Bee hoe wij onze vriendin graag liefkozend noemen, onze vriendin.

En toen hadden we laatst het volgende gesprek:
ik: weet je wie ook onze BF moet worden?
R.: nou?
ik: Sandra Bullock natuurlijk!
R.: ja duhh!! Zij is de stoerste.
ik: en de sterkste natuurlijk.
R: zo goed dat ze zich nu stil houdt, vind je ook niet?
ik: San komt er wel.
R: dus ze is vanaf nu onze BF?
ik: vanaf nu is SanBul onze nieuwe BF.

Dus ja. Zo ziet onze vriendschap een beetje in elkaar.

Ps1:Dit herinnert mij om Wyb een mail te sturen of Sugar Lee Hooper ook bij de “vrienden van Des&Wyb” lijst kan komen.
Ps2: Wyb mailde mij terug:”ik weet niet of de statuten het toestaan om dode mensen bij de lijst toe te voegen”.
Ps3: Statuten kun je elk moment wijzigen toch?

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter