*Des geniet het meest wanneer:

21/05/2010 - 0 reacties

*ter inspiratie geleend van Nenz die ook altijd van die vrolijkmakende lijstjes neerzet.

  • ik in de Cosmo een lijstje lees “25 dingen die mannen stiekem leuk van je vinden”. Een greep:”als ze lacht, knort ze een beetje. Ze is dan net een varkentje, en dat vind ik elke keer weer lief”, “ik vind mijn vriendin het allerleukst als ze met een gespannen gezicht en nagelbijtend Grey’s Anatomy zit te kijken”, “ze is in de zomer doodsbang om in zee op een kwal te stappen. Terwijl ze het water in loopt, steekt ze haar handen hoog in de lucht. Alsof dat voorkomt dat het gebeurd. Lief!”.
    Ik vind het zelf zo aandoenlijk om t lezen of te horen wat mannen over hun vriendinnen zeggen. Zo vind ik de stukjes van Walter die over zijn Robin schrijft, de allerleukste stukjes. Het zegt bovendien ook iets over de man, dat hij zijn kwetsbaarheid durft te tonen en wil laten zien dat hij verliefd is, verliefd is op zijn meisje, met al haar minpunten;
  • als ik op de Afsluitdijk rijd ‘s ochtends vroeg met Alicia Keys op de radio, het heerlijk rustig is, zowel op de weg als in mijn hoofd (ook niet onbelangrijk) en ik van achter de zee de zon zie opkomen, en de wolken een beetje roze, oranje, paars beginnen te kleuren.
  • ik LOML ophaal van Schiphol en hij mij ziet staan en ik hem ook en hij zich probeert te verstoppen met koffer en al achter een rij kleine kinderen. Doe het dan goed, denk ik dan.
  • wanneer zusje R en ik in London op straat staan te beslissen waar we heen zullen gaan en ik dan zeg: we kunnen ook wel naar Catcher in de London Rye gaan (omdat Catcher in the Rye haar lievelingsboek is, een ontzettend saai boek btw, ik ben al na 1 zin gestopt met lezen) en zusje R van de plattegrond naar mij kijkt, opeens keihard moet lachen. En ik ook, want mijn grapjes zijn toch het allerleukste;
  • als ik ‘s ochtends naar werk achter een heel lief stelletje fiets. De hele tijd houden ze elkaars hand vast, dan opeens moet de man naar rechts, en de vrouw rechtdoor. Ik zie hem haar hoofd zachtjes vasthouden, snel een kusje geven, nog even haar rug aanraakt en vervolgens tijdens het afslaan nog zegt: tot vanavond!
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter