Goed, niemand wil mijn

13/05/2010 - 0 reacties

schoenen, het is duidelijk. Ze stinken dus echt niehieeet!! Maar goed. Dan gaan we het gewoon over London hebben.

Want daar was ik dus laatst. Een lang weekendje samen met zusje R. Overigens, dit wordt onze nieuwe traditie: elk jaar een lang weekend weg naar een stad in Europa. Zelfs als we kinderen hebben en inmiddels uitgelubberde thuiszittende huisvrouwen met Brintapap in ons haar zijn, zo beloofden wij elkaar plechtig. Vorig jaar waren wij in New York. Ok dat is geen stad in Europa, maar toch. En het jaar daarvoor in Parijs. Dus volgend jaar jaar willen we naar Tsjernobyl.

Anyway. London is dus best wel leuk! Want ik dacht dus dat het eigenlijk niet zo leuk was. Ik versta onder London: regen, koud, koude mensen, en stomme Emily die Ross van Rachel afpakt. En oja: dronken blonde sletjes. Maar niets dan dat! De London-aren zijn heel vriendelijk. En de meisjes, ojeetje de meisjes. Alsof ze allemaal van Lookbook komen, zo rocksjiek gekleed allemaal. Heel noncha gekleed. Maaaaar, ik vind ook: zij hebben de Topshop. Dan is rocksjiek kleden wel heel makkelijk.
(Ik heb niets bij de Topshop gekocht. Ja, ik weet het. Maar het was er zo druk dat ik na 10 minuten naar buiten ben gevlucht).

En de musea! Oh, de musea daar is gewoon graties, wat een briljant idee! Ik zou op elke politieke partij stemmen die dat voor elkaar krijgt, zelfs de PVV. We zijn naar de Tate Britain, British museum, National History, Victoria&Albert museum, Science, en de National Gallery geweest. Waarvan ik nu al weet: ik wil wonen in het Tate Britain. Of de National Gallery, daar ben ik nog niet overuit. Maar slapen tussen de prachtige schilderijen die daar hangen, dat heb ik inmiddels op mijn “ooit willen bereiken in mijn leven” lijstje op nr 2 gezet (na in 1x goed achteruit inparkeren, maar dat is weer een heel ander verhaal).

Verder wil ik iedereen aanraden om naar Camden Market te gaan, een supergezellige markt waar verschillende etensgeuren je tegemoet komen (Indiaas, Thais, Mexicaans, Marokaans) en je de leukste vintagejurkjes vind (1 aankoop door mij, zusje R wou overigens een I love Justin Bieber trui kopen. Ik heb haar gezegd dat als ze dat koopt, ik haar paspoort af zou pakken. Ze luisterde natuurlijk. Ik blijf de baas). Ook moet iedereen naar Chinatown, waar de hipste Chinese meisjes lopen (ff serieus, hoe doen zij dat!!! zo leuk kleden!!), en je het ALLERLEKKERSTE BROODJE OOIT VAN DE HELE WERELD (ok, na het broodje van Parijs dan, een heerlijke gebakken chiabatta met iets erin, ik weet niet wat, maar oh zo lekker) kunt eten: de chicken bun!

Ook zeker aan te raden in London: Oxford Street, de best Abbey of the world, BigBen, en het hotel waar wij sliepen: Hotel Meridiana, op loopafstand van Kings Cross station. Niets van de chagerijnige Polen aantrekken die er werken, op de laatste dag kan er echt een glimlach vanaf. En oh, natuurlijk Harrods, al gingen wij vooral voor de foodcourt en de Krispy Kreme Donuts.

Maar u komt natuurlijk voor de foto’s. Maar dan moet u nog even wachten.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter