Ik ehhh…

05/05/2010 - 0 reacties

nou ik had dus laatst een ehh…zeg maar soort van….

fotoshoot.

Ja lach maar.

Een fotoshoot waar ik dus zeg maar ook echt voor de camera stond. En vriendin M stond achter de camera. (Deze vriendin M. En deze vriendin M. Vriendin M dus).

Vriendin M studeert communicatie, zit in haar laatste jaar en heeft nu naast kleren, shoppen en schoenen een nieuwe passie gevonden: fotograferen.  En daar is ze verdomd goed in ook.
Dus vriendin M is bezig om haar portfolio uit te breiden en vroeg in een vlaag van verstandsverbijstering of ik ook een keer voor haar wou poseren.

Ik zei dus nog tegen vriendin M: dat wil je niet schat. Je portfolio ziet er nu nog heel goed uit, daar wil je niet 1 of andere wijf bij met een stonede ogen en een open mond bij. Nee hoor, hield vriendin M vol. Dat is leuk! Spreken we een keer een zondagmiddag af en gaan we foto’s maken!
Ik had er niet heel veel vertrouwen in want we weten natuurlijk allemaal hoe ik er op foto’s uit kan zien.
Dus keek ik nog maar even in de spiegel en oefende wat pozes. En zo kwam ik tot welgeteld 3 (neutral, blij, neutraal).

Vriendin M kwam op de zondagmiddag langs, frutselde zo maar even een fotostudiootje in elkaar, en pakte haar camera. En toe maar, riep vriendin M naar me, terwijl ik dus maar ging staan.

En ik deed niets. Ik ehh…bevroor zoals ze dat in vaktermen noemen. Mijn hart klopte van angst, terwijl ik helemaal niet bang ben voor vriendin M (tss echt niet). Maar wel voor haar camera. Dus trok ik spontaan gekke gezichten. En de 3 pozes die ik geoefend had waren ook helemaal weg.
En opeens besefte ik 2 dingen: 1)modellen hebben het echt heel zwaar en 2)model worden kan ik nu ook wel van mijn lijstje “wat wil ik ooit nog bereiken in mijn leven” afhalen.

Na een uurtje hadden we 450 foto’s gemaakt waarvan ik er 2 “wel ok” vond. Vriendin M en vriendin R zeiden de woorden die echte vriendinnen horen te zeggen en zeiden dat het echt allemaal wel meeviel en dat ik “zo’n leuke glinstering in mijn ogen had als ik ging lachen”.

Misschien moet u allen gewoon zelf oordelen en een kijkje nemen op vriendin M haar portfolio. Als u goed zoekt vind u misschien wel de 2 foto’s van ondertekende.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter