Nou weet u nog over

11/05/2010 - 0 reacties

deze pumps? En had ik ook niet eerder geschreven over mijn goede voornemens van 2010 waarbij ik in ieder geval 1 (volle) dag op hoge hakken zou lopen?

Laat ik met het goede nieuws beginnen en zeggen dat ik aan dit goede voornemen al heb voldaan. Sterker nog, ik ga nu bijna elke dag (jaja) met hakken naar werk. Hakken van 15 cm (jaja), en ik ben tot nu toe nog maar 1x bijna door m’n enkel gegaan (een applaus waard, voor zo’n lomperik als ik).

Dus ik dacht: ik trek de stoute schoenen aan (haha) en had bovenstaande pumps maar weer eens uit de kast gehaald. Het laagje stof eraf geblazen (uch,uch), en ze aan gedaan om naar werk te gaan.

Ik was nog maar net 2 stappen buiten, en ik voelde mijn ene teen al knellen. En de andere negen tenen ook. Ik kreeg de bekende Wilco van Rooyen visioenen, maar sterke vrouw als ik ben liep ik stoer verder. Met een paar traantjes in mijn ogen van de pijn, maar toch.

En ik moet zeggen, het ging ook prima verder hoor. Tot 12 uur ‘s middags dan. Toen had ik pauze en liep ik een rondje buiten, en toen ging het mis. Want dat is kennelijk niet de bedoeling: met pumps lopen. Gewoon zitten en mooi wezen.

Mijn God. Wat begonnen mijn voeten pijn te doen. Helse pijnen. Volgens mij doet een bevalling nog lang niet zo pijn (grapje mama). En toen ging ik weer snel zitten en zelfs zittend deden deze *&%&^pumps mij pijn.

Ik kon niet wachten om naar huis te gaan. Toen ik eindelijk op de fiets zat heb ik de pumps eerst hardgrondig vervloekt en ze toen in mijn fietstas gegooid. Onderweg naar huis begon het te regenen, maar met blote voeten fietste ik door. Stoere vrouw dat ik ben.

Ik heb die *&^*^^pumps nu dus 1 jaar, en heb ze nog maar 2x aan gehad. Na deze helse beproevingen weet ik wel zeker dat ik ze niet nog een x aan doe. Ik loop verdorie nog liever met Crocs nee grapje.

En omdat ik net terug ben van London (waarover later meer), heel blij ben met alles en iedereen in mijn leven (waarover later ook meer) en nouja omdat ik eigenlijk gewoon Een Heel Goed Persoon ben, zeg maar een soort van Oprah, wil ik mijn pumps weggeven.

Aan 1 van jullie. Lief he! (en roept u maar in koor: ahhhhh).

Het is een maatje 38, en zoals u op de foto’s kunt zien: ze zien er nog heel goed uit. En ze ruiken NIET, dat wil ik ook nog even kwijt. En er zit ook GEEN bloed in. En ja, ik heb ze wel tig malen vervloekt, maar daar moet je gewoon doorheen zien, zeg maar.
En het mooie is: ik geef ze gratiesj weg. Of nouja: je betaald alleen de verzendskosten (het blijft geen feest he)(ik moet ook wat verdienen)(voor niets gaat de zon op) Ik weet nog niet hoeveel dat is, maar meer dan 10 euro zal dit niet zijn.

Dus. Wie deze pumps wil hebben moet even een reactie achterlaten. En dan kies ik er gewoon iemand uit. Ik doe niet moeilijk bij mensen die nooit een reactie achter laten. En wel lief tegen mij blijven doen als je niet wordt uitgekozen. En wie weet heb je de volgende keer meer kans. Dan geef ik mijn zusje namelijk weg (erg handig als gids tijdens weekendtrips)

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter