Dus even wat mededelingen van

24/06/2010 - 0 reacties

huishoudelijke aard:

  • ik werd dus laatst wakker en toen…NEE. Dat gebeurde dus niet. Ik werd niet wakker, tenminste, niet van mijn wekker, want mijn wekker ging niet af, en dat komt…omdat mijn Blackberry niet aanging!! De wekker ging niet af, ik werd te laat wakker, moest binnen 10 minuten de deur uit om naar werk te fietsen en heb op werk de hele dag staan schreeuwen, praten, fluisteren, smeken bij mijn BB of hij alsjeblieft aan wou. Maar nee. Hij weigerde. Ik vroeg om tips en kreeg de meest geniale binnen: je moet hem opladen. Ik had zoiets van *^%^&^%. Maar dat zei ik dan weer niet. Na werk ben ik als een speer gaan fietsen naar de T-Mobile winkel waar de tjappie die er werkte ook nog eens zei: “nou, ik zal het nog even proberen, wat wel heel vaak werkt bij de Blackberry is even de batterij eruit doen, en dan even wachten, en dan er weer indoen, en dan lukt het meestal wel”. Ik had zoiets van %*%^&*% oftewel: wat-denk-je-godver-wel-niet-dat-ik-de-hele-dag-gedaan-heb. Mijn humeur zakte naar beneden vriespunt. Het lukte de tjappie uiteraard niet, en toen zei hij: ik zal hem moeten opsturen voor reperatie. Dat gaat ongeveer 2 weken duren. TWEE FOKKING WEKEN ZONDER MIJN BLACKBERRY!! Ik zag het einde nabij komen. Hij gaf mij toen een middeleeuws leentoestel (ik heb even geprobeerd te google-en voor een plaatje, maar het hele onding staat niet eens op internet. Dat zegt wel genoeg) waar ik serieus niet mee om kan gaan (ik moest mijn pincode invoeren en ik wist gewoon niet hoe ik op “ok” moest klikken). Ik heb nu hevige last van ping afkickverschijnselen en ik mis hierdoor alle verse roddels van mijn vriendinnen.
  • Twee weken zonder BB en iets te vieren, dat vond ik genoeg legitieme redenen om schoenen te kopen. Ik heb daarom de allermooiste sexy pumps ever gekocht. Al zeg ik het zelf. Ik zou er graag een foto van willen maken om het jullie te laten zien, maar goed, ik heb natuurlijk geen hippe telefoon met camera.
    De pumps hebben wel een open teen, en aangezien mijn tenen eruit zien alsof ze gewoon ieder een eigen leven leiden (het is serieus niet om aan te zien) is mijn vraag: wat is de allerhipste kleur nagellak anno juli 2010?
  • Ik heb dus een nieuwe verslaving ontdekt.
  • Vanochtend op de fiets onderweg naar werk (terwijl ik elke keer verliefd naar mijn pumps keek, dit even terzijde) fietste ik achter 2 mannen. Eentje heel netjes gekleed, de ander beetje alternatief met een zwart t-shirt en allemaal tattoos op z’n arm. Toen moest hij rechtsaf, de ander moest rechtdoor, en toen tijdens het fietsen gaven ze elkaar een kus! Twee mannen gaven elkaar een zoen, en ik was daar getuige van! Nee, nee, begrijp mij niet verkeerd, ik ben absoluut niet homofoob, maar ik vond het juist zo’n mooi fijn plaatje in de vroege ochtend!
    (Oh en ik zoek zelf ook nog een gay best friend, dus bij deze).
  • En het allerleukste nieuws: Nynke liet via Twitter (want u volgt mij natuurlijk ook al) weten dat Viva.nl een gastblogger zocht om over de Ramadan te schrijven. Ik heb me aangemeld, en heb inmiddels een mailtje terug ontvangen dat ik als gastblogger in augustus mag beginnen! Hoera (3x), Hoeze (3x)! Het is misschien wel iets kleins, en het is misschien “maar” als gastblogger, maar misschien kan er wel meer uitkomen. Ik ben er in ieder geval heel blij mee!
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter