Volgens mij las ik

07/06/2010 - 0 reacties

ze voor het eerst in de Elle, wel een lange tijd geleden hoor. Open brieven. Aan je moeder, dacht ik, maar ik las ook open brieven aan je ex.

Daar dacht ik dan weer aan, enige tijd geleden, tijdens een van die piekerbuien in mijn ikweetnietwatikwil-fase.
Want wat vind ik nu leuk om te doen? Schrijven. Maar dan niet op een gedwongen manier, want dan gaat het me niet lukken. En hoe kan ik mezelf verbeteren in datgene wat ik leuk vind? Door nog meer te schrijven.
En toen dacht ik dus aan die open brieven in de Elle.

En toen besefte ik dat ik dat eigenijk al deed. Dat als ik ergens mee zit, dit van me af schrijf in een open brief. Dat kon een vervelende collega zijn, die ene klootzak die de deur niet voor me open hield in de winkel of toch die verdomde stoel waar ik weer eens tegen aanliep (echt, ik ben zo’n kluns he).

Dus zo werd Open Brieven geboren. Op deze Tumblr zal ik open brieven schrijven aan alles, iedereen en nog wat. Gewoon om te oefenen met schrijven. Of wat meer bekendheid te creeren misschien (want he, jullie zeggen allemaal wel dat ik zo leuk schrijf en er iets mee moet doen, maar voralsnog wil de Yes en/of de Viva mij niet hebben).

En oja: iedereen mag meedoen met Open Brieven, zo aardig ben ik ook wel weer.

Spreid het woord dus, zou ik zeggen.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter