Afgelopen weekend was ik in Rotterdam.

02/08/2010 - 0 reacties

Naar vriendin R. Daar zeurt ze al maanden jaren over, dus vooruit. Omdat vriendin R. ook vaak in het hoge noorden te vinden is, hebbben zusje R. en ik dus besloten om afgelopen weekend haar maar eens te bezoeken.  

Uiteraard niet zomaar zonder reden. Dit weekend was er namelijk zomercarnaval in Rotterdam. Een beetje zoals in Brazilië, alleen veel kleiner, met minder zon, veel minder mooiere mensen, minder mooie kostuums, laten we gewoon zeggen: een lelijkere variant van het zomercarnaval in Brazilië, MAAR goed, wij wilden er toch graag eventjes heen.

Helaas liet de zon zich niet heel erg goed zien dit weekend, want dus betekende dat wij onze ghetto fabulous outfitjes niet aan konden doen.
U kent het wel: een witte legging waar je je string door heen kunt zien, een kort truitje, want je buik moet vooral wel over de legging heen vallen, nep haar, nep krulletjes, lange nagels, en taupekleurige lippenstift met een donker lijntje erom heen. En ohja: natuurlijk een kindje in kinderwagen, waar wij dan heel stoer achterlopen inclusief hoge hakken.

“Helaas” konden wij dat dit jaar niet doen, maar gelukkig zijn er genoeg sloeries vrouwen die zich wel zo kleden. Wat we daarom wel hebben gedaan dit weekend is eten. Heel. Veel. Eten.
Vriendin R. had namelijk een overheerlijke taart besteld. En Surinaamse pastei gemaakt. Bij Dudok hebben we heerlijke broodjes gegeten. En cupcakes. En citroentaart. We hebben ‘s avonds bij de best Turkse restaurant ever gegeten. Als ontbijt kregen zusje R. en ik heerlijke verse broodjes met beleg op bed (daar moet vriendin R. nog aan werken) geserveerd.

We hebben met zijn drietjes in bed tv gekeken, want vriendin R. heeft zoals een echte vrouw betaamd, vriend D. het huis uitgeschopt. We mochten heel lang douchen en alle verzorgingsspulletjes van vriendin R. gebruiken.
En het allerleukste, het echte allerleukste, was nog wel dat ik bij vriendin R. thuis naakt mocht rondlopen.

Oh, ik heb zo heerlijk genoten dit weekend.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter