Hoi Des, nou vertel eens iets leuks.

05/08/2010 - 0 reacties
 • het gaat nog steeds erg goed met mij;
 • na mijn sollicitatiedip heb ik toch besloten om weer verder te solliciteren. Nou nee, eigenlijk heb ik dat niet besloten, ik kan gewoon niets anders. Ik moet wel. Ik zal al die verdomde afwijzingen wel moeten pikken, want ik ben toch maar een eenvoudige sollicitant, en geen groot machtig bedrijf die alles kan beslissen. Zucht. Zoals u wel merkt, gaat dat solliciteren niet helemaal van harte;
 • ik wil een Britse korthaar. U denkt: huh? Ja, komt nog een stukje over;
 • ik had me aangemeld voor de Viva Webstrijd. Iets wat ik al 2 jaar wou doen. Toen werd ik uitgekozen voor de longlist, iets waar ik ontzettend blij mee was. Totdat ik de reacties las. Daar werd ik niet bepaald gespaard. En op het forum zag ik dat er hele topics aan de webstrijd werd gewijd. En ook daar werd er niet heel erg vriendelijk over mij gesproken. Vond ik een beetje jammer. Ik weet ook heusT wel dat ik slpe en talfauten maak, en mijn schrijfstijl hoeft niet iedereen leuk en grappig te vinden, maar persoonlijk de grond in worden geboord zonder dat ik ook maar 1 woord voor Viva heb geschreven, dat is gewoon kut. En misschien vind u mij nu wel een lafaard, een afhaker of een domme muts die en niet kan schrijven en niet tegen kritiek kan, maar ik heb me afgemeld voor de webstrijd.
 • doordat ik mij heb aangemeld voor de webstrijd, kon ik niet meer gastbloggen over de Ramadan. Dat vond ik wel heel erg jammer, omdat ik als moslima met Indonesische achtergrond graag verschil wou maken door mijn ervaringen met de Ramadan te beschrijven. Geef niets, ik beschrijf het hier wel;
 • oh, ik wil echt heel graag een Britse korthaar;
 • nog even een klein genietend momentje dan? In de Cosmo van deze maand staan weer leuke confessions van mannen wat ze leuk vinden aan ons vrouwen. De leukste confession vond ik: “Als ze met haar beste vriendin belt, weet ik dat het een uur gaat duren en dat het gesprek een aaneenschakeling van “Ja?”, ‘Nee!”en “Ooh!”zal worden. Het gaat volgens mij nergens over, maar als ik haar opgekruld op de bank zie zitten, schuddend van de lach, vind ik het toch oké. Ze zit dan in haar meidenbubbel. Heel irritant, maar ook leuk dat ze daar zo van kan genieten”.
 • Ok nog een heel klein momentje dan: dat ik niet meer zonodig, zoals vroeger toen ik nog een rotpuber was, heel veel moet kopen om mij blij te voelen. Zo heb ik deze solid perfume gekocht, voor maar 5 euro EN voor een goed doel, en ik kan elke ochtend blij van het geurtje worden. Of van de MAC Smoothing Beige Tinted Lip Conditioner. Ok, ok, welliswaar 15 euro, maar wel een heel fijn kleurtje.
 • Ik heb morgen een *kots* moeder en dochterdagje. Met zusje R erbij. Nee, dat van die kots is een grapje. Ik heb het georganiseerd, en wat we gaan doen is nog een verassing, aangezien zusje R. mee kan lezen. Maar het heeft wel iets met sauna’s en massages en beauty en welness te maken. Jezus Des, zeg dan meteen dat het om een beautyresort gaat.
  Nou goed, dan weet u even dat daar ook een stukje over komt.
 • en het allerallerALLERleukste nieuws is dat nicht O. gaat trouwen! EIN-DE-LUK! En nog veel beter…ze gaat trouwen in LONDON! IN LONDON??, juist, in LONDON! Dus als u mij even wilt excuseren, ik ga even op Arnhemsmeisje.nl kijken wat een weddingproof outfit is.
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter