Ik zou u allen

24/08/2010 - 0 reacties

zo graag welkom willen heten op mijn nieuwe webstek http://desschrijft.nl.

Een eigen domein, met een net zo prachtige lay out, met van die mooie zwartwit foto’s van mij bij de header, en een grappig hahahaha ”about me”stukje, en iets met Twitter erbij, en een leuke achtergrond, en allemaal leuk geschreven stukjes, want oh ik ben zo grappig, en oh zo blij, en dat ik dan ook nog een mooi dankwoord schrijf, iets in de vorm van: deze website werd mede mogelijk gemaakt door mijn eigen gemaakte header, het lettertype is van Comic Sans Arial, en ik gebruik deze CSS en deze HTML. En WordPress en ik leven nog heel lang en gelukkig.

Oh ik zou het zo graag willen, maar echt, nu geef ik het echt op.
Des+Wordpress= niet goed. Echt niet goed. Gewoon waardeloos. Ik heb met de hulp van Mick, en van neef M. eindelijk eens WordPress online gekregen, en toen was ik toe aan het knutselen met de theme, met behulp van de wijze lessen van Contentgirls.

Ten eerste: waarom heb je elke keer Winzip nodig of Fillezilla om iets te veranderen aan het theme, in plaats van gewoon een beetje leuke theme op te slaan, en dan bij het dashboard van WordPress up te loaden en huppa: KLAAR!
En waarom wist ik niet eerder dat je wel enige kennis van HTML of CSS nodig hebt, want als ik ergens niet mee overweg kan dan is dat het wel. Ik heb immers niet voor een niets een simpele doch erg leuke blog bij Tumblr.com.

Oh ik ben er welgeteld 1 week mee bezig geweest, waarbij ik alle scheldwoorden die ik ken heb uitgeschreeuwd, sommige wel 3x achter elkaar, ja echt. En toen gaf ik het op. Ik blijf echt bij Tumblr. Of in ieder geval: voorlopig.
En toen kwam ik erachter dat je sommige themes van Tumblr ook heel handig kan aanpassen, en jawel zie hierboven: allemaal dingetjes waar u op kunt klikken, en kijk eens hiernaast: jawel een heuze Twitterlijn.
Ik zeg: who needs WordPress anyway.

Ten tweede: leuk nieuws! Ik ben door Fleur gevraagd om mee te werken met haar nieuwste project, en dat is het Airmagazine, een feel good lifestyle magazine.
Kortgezegd is het magazine bedoeld voor mensen met een longaandoening of allergie (iets waar Fleur ook last van heeft) waarbij in ieder geval wordt gelet op de gebruiksvriendelijkheid van de doelgroep. Met andere woorden: de make up die er besproken is parfumvrij,  de interieurtips zijn ook voor mensen met een huisstofmijt allergie handig en bij de recepten staat in kleur aangegeven welke stoffen erin zitten en hoe ze eventueel vervangen kunnen worden.
Alles wordt beschreven met een positief tintje en als je het leest moet je er zeer happy en zen van worden :).

Airmagazine is nog niet online, dat duurt nog heel eventjes, maar dan laat ik het natuurlijk ook hier groots weten. Ik zal vooral schrijven met mijn Indonesische achtergrond als invalshoek, en dat hopelijk op een herkenbare doch altijd grappige (hahahahah) Des manier.

Ten derde: de Ramadan gaat nog goed. Mijn maag is al na 1 week er flink aan gewend, ik zwem er gewoon bij, maar oh men, ik ben zo moe en suf. Op een doordeweekse dag loop ik er zo stoned als een garnaal bij.
Maar dan wel een garnaal die er wel gewoon goed uit blijft zien he, dat uiteraard.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter