30 days blogchallenge part II.

20/09/2010 - 0 reacties

Day 11 – Your siblings
zusje en 2 broertjes.
Day 12 – What’s in your bag
Dit.
Day 13 – This week
Werk ik 36 uur, probeer ik zoveel mogelijk stukjes voor te schrijven, heb ik mijn eerste vrijgezellenfeestje gehad (stukje komt nog online), is een bezoekje aan kapper Tjin hoognodig als ik zo in de spiegel kijk, moet ik nog dingetjes regelen voor het huis, wil ik 1x in bad gaan, probeer ik minder te Twitteren (ohzo verslavend), en oja tussendoor moet ik vooral niet vergeten te ademen.
Day 14 – What you wore today
Huh, alweer? Nou dit dan.
Day 15 – Your dreams
Wereldvrede en een pas waar ik overal ter wereld gratis cupcakes kan eten. En oja, ook een pas waar ik mijn hele leven gratis bij Ikea kan shoppen.
Day 16 – Your first kiss
Was een beetje lullig, want mijn hand kustte niet eens terug.
Day 17 – Your favourite memory
Die ene keer dat ik ruzie had met een buurjongen en hem een klap gaf omdat hij mijn moeders bloemen uit de tuin trok. Luister, wie aan de bloemen van mijn moeder komt..
Day 18 – Your favourite birthday
Toen ik 16 werd, want toen was het hele huis vol met familie, en alle verjaardagen voordag ik 12 werd, want toen kreeg ik nog heel veel kadootjes. Nu niet meer. Hoe ouder je wordt, hoe minder kadootjes je krijgt. Is u dat ook al opgevallen? Is dat onder onder het mom van: hoe ouder je wordt, hoe minder je nodig hebt ofzo? Dacht het niet he.
Day 19 – Something you regret
Van al mijn exen. Van bijna niets. Want van alle stommiteiten leer je.
Day 20 – This month
Is het augustus/september, en heb ik grotendeels gevast dus eigenlijk veel geslapen en doelloos voor me uitgestaard op werk.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter