30days blogchallenge, part III

22/09/2010 - 0 reacties

Day 21 – Another moment
De dag dat ik iets over The Secret zag bij Oprah. Ja, nou, niet meteen wegklikken. Ik moet eerlijk zeggen: dat boek slaat natuurlijk nergens op. Ik kan nu natuurlijk wel keihard gaan visualiseren dat mijn haren tot over mijn billen komen, maar daar gaan ze echt niet harder van groeien. MAAR, grotendeels werkt het wel. Het is gewoon een kweste van positief denken. En ik moet zeggen: alle doelen die ik wou bereiken nadat ik The Secret erop toepaste, zijn ook echt uitgekomen (nu nog die baan, ik weet het). 
Day 22 – Something that upsets you
Als ik word betrapt tijden zwartrijden. Verdorie Des, pak het nou een keer wat beter aan, denk ik dan.
Day 23 – Something that makes you feel better
Geert Wilders met een koffer vol met drugs gepakt in Singapore.
Day 24 – Something that makes you cry
Ik huil ALTIJD. Of in ieder geval: HEEL SNEL. Ik moest laatst huilen omdat ik de herhaling zag van de laatste aflevering van Friends. Ik moest ook huilen om dit filmpje. Of ik moet huilen omdat ik de weg niet kan vinden, terwijl ik het van te voren zo goed heb gegoogle-map.
Day 25 – A first
Zwemdiploma die ik gehaald was diploma A.
Day 26 – Your fears
Heidi Montag die een oscar voor beste actrice wint.
Day 27 – Your favourite place
Op een massagebed.
Day 28 – Something that you miss
Het talent om pijnloos de hele dag op hakken te kunnen lopen.
Day 29 – Your aspirations
Mijn watte? Asperientjes? Ik heb helemaal geen hoofdpijn.
Day 30 – One last moment
Ik hou van jullie allemaal. Maar echt.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter