Curriculum Vitae

15/09/2010 - 0 reacties

naam: D.B
Geboortedatum: 08-12-1983.

School:
Mavo: die was echt leuk.
MBO Juridisch Openbaar Bestuur: slapend doorgelopen.
Trade Management gericht op Azie: oh men, dat was echt een leuke opleiding. Met AZIATEN, oh I do love my Asian people foreevah.
Rechten: diploma GEHAALD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Werkervaring:
Mcdonalds: kassa/keuken/MCdrive: dit bewijst dat ik multi-inzetbaar ben, en dat ik me niet beroerd voel om te werken voor een guldentje of 4 per uur.
Verschillende callcentervaring: waarbij ik onder andere oudjes opbelde en hun eiste om een goed doel te steunen omdat er “elk jaar een stuk zo groot als een voetbalveld wordt gekapt in het Amazonegebied, en dat is zielig voor de dieren en de natuur, dus als u ons nu steunt voor maar 6 euro per maand mevrouw de Vries, nou dan kunnen wij stukjes grond opkopen die dan niet gekapt wordt” : dit bewijs tdat ik een goede communicatieve vaardigheid heb, een commerciele inslag en dus ook lichtelijk dwingend kan verkopen als het moet. 
Drie jaar juridische werkervaring bij verschillende gemeenten en een verzekeringsmaatschappij waarbij ik onder andere te lang zat bij een kleine &^%%&% gemeente waar ik gediscrimineerd heb, dus dat bewijst dat ik doorzettingsvermogen heb, daarnaast heb ik geleerd om verweerschriften/juridische adviezen/beschikkingen/beslissingen op bezwaar te schrijven, dossiers bij te houden, te notuleren/voorzitten bij hoorzittingen en hanteer ik de wettenbundel met verve.

Rest:
Ik heb een cursus frans gedaan in Parijs, dus je parle francais tres bien.
Ik heb vrijwilligswerk gedaan met lichamelijk gehandicapten en autistische kindjes dus 1) ik ben zeer loyaal met de medemens en 2) ik heb heel veel geduld (want echt: die moet je hebben met autistische kindjes en 3) ik veeg zonder blikken of blozen de billen schoon van volwassen mannen dus mocht dat tot mijn takenpakket behoren, no problemo.

Hobby’s:
Eten koken
Zwemmen
Lezen
Kunst
Schrijven (nee, nergens online ofzo hoor, ik ben niet zo’n iemand die schrijft over collega’s enzo)

Referenties:
die kunt u krijgen, maar ehh..dan moet u dat wel ff van te voren aan mij vragen.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter