De ramadan is voorbij,

10/09/2010 - 0 reacties

dus wil ik bedanken:

  • mijn Blackberry die mij elke nacht om kwart over 3 wakker maakte;
  • de snoozeknop. Waar zou ik zijn zonder de snoozeknop;
  • de afbakbroodjes van de Supercoop, dank voor de vele energie die gij mij gegeven heeft;
  • de warme thee die elke dag bij het verbreken van de vasten in mijn buik heen en weer kolkte;
  • Masterchef, Nigella en Autumn voor het fijne martelen. Ja dat bestaat.
  • onze Afghaanse buren voor het bezorgen van een heerlijke zoete rijstepap.
  • de Appie Heijn, omdat ze mijn lievelingsravioli in de bonus deden;
  • en natuurlijk jullie allemaal, want ik hou van jullie allemaal: de vele “veel succes met vasten” reacties en mailtjes, Jazzy die op Twitter zegt: “ik wil je wat zeggen maar ik zeg het pas als je mag eten”, vriendin R. die mij elke dag pingt “eet smakelijk voor straks!”, Pruh die mij mailt “hoe gaat het vasten?”, de minicupcakes gekregen van Wen, de hypotheekadviseur die zegt, als ik hem drinken aanbied, “nee joh, ben je gek, ik ga niet drinken waar jullie bij zijn”, en iedereen die ik vergeten ben: bedankt. Het feit dat er even aan je gedacht wordt, is fijn :). 

Inmiddels 5 kilootjes lichter is de ramadan voorbij. Jongens, ik neem nog een stukje taart.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter