Ik hoef u natuurlijk

19/09/2010 - 0 reacties

niets uit te leggen over die 30days blog challenge. Die had u vast al bij Sanne gezien, of bij Sigrid, of bij Olga (allemaal fijne aanraders btw, dus mocht u niets te doen hebben, even checken), en zelf zag ik al het 1 en ander rondgaan bij mijn dashboard van Tumblr.

Ik moet u eerlijk zeggen: zo’n blogchallenge, of van die stokjes die je door kunt geven, of van die lijstjes: ik vind ze leuk! Geef ze mij! Want 1) het is handig bij het ontbreken van inspiratie en 2)je kunt daardoor je medebloggers wat beter leren kennen.

Dus ga ik ook beginnen met de 30days blogchallenge. Maar niet elke dag een blog, nee ik bespreek er meteen 10 puntjes. En morgen ook weer 10. En overmorgen ook. En dan heb ik alle 30 puntjes gehad en zijn we klaar. Dus laten we maar snel beginnen:

Day 01 – Introduce yourself
Daar kunt u hier meer over lezen.
Day 02 – Your first love
Ik wist pas wie dat was nadat ik LOML had ontmoet (en nu met z’n allen in koor: ahhhhhh).
Day 03 – Your parents
Mijn moeder is de meest liefste, zorgzaamste persoon van die wereld. Mijn vader is de meest liefste man van de wereld. Geen man is zo lief voor mij dan mijn papa. Hij zal nooit nee tegen mensen zeggen, en zal ze altijd helpen. Ik zal vele lessen van hun meenemen (geen geld uitgeven wat je niet hebt, altijd goed sparen, laat je man zelf zijn eten opscheppen, en altijd met 2 benen naast elkaar op de bank zetten), sommige dingen zou ik net iets anders gaan aanpakken, maar ik ben er trots op om de dochter van mijn papa en mama te zijn.
Day 04 – What you ate today:
Omdat ik dit stukje voorschrijf en het nog ramadan is: vannacht heb ik gegeten: cruesli, yoghurt met banaan en een muffin. Verder een grote starbucksmok met thee. ‘S avonds heb ik linzensoep gegeten met brood, zoete Marokaanse koekjes, een muffin, een zelfgemaakte smootie (banaan, yoghurt en honing), nog een muffin, 3 baklava’s en nachochips en guacamole. Ja,wat. Ik had honger.
(vandaag, 19 september heb ik trouwens 2 broodjes met ei, een greek burger, tempura en rice paper rolls gegeten. En oja, een stroopwafel).
Day 05 – Your definition of love
Als iemand mij dit boek kado geeft *hint*
Day 06 – Your day
Omdat dit is voorgeschreven: kwart over 3 ‘s  nachts opstaan om te gaan eten, rond 4 uur weer op bed,heel hard de ogen dicht geknepen (mijn manier om hopelijk zsm in slaap te vallen), om kwart voor 7 weer wakker, naar werk gefietst, op werk uit het raam gestaard, tot een uurtje of half 5, toen weer naar huis gefiest. onderweg boodschappen gehaald, thuis op de bank met een dekentje Friends en Will and Grace gekeken, daarna wezen internetten tot een uurtje of kwart over 8 en weer gaan eten.
(vandaag, 19 september sliep ik bij mijn zusje R, en werd ik rond 10 uur wakker, toen ben ik gaan ontbijten, tussendoor gaan internetten, ik heb geknuffeld met Kiedis en Nacho, ik heb een foto gemaakt van mijn zusje terwijl ze sliep en dit doorgestuurd naar vriendinnen, ik heb haar toen wakker geslagen met een kussen, het vrijgezellenfeestje van gisteren besproken, toen gereden naar huis, en een lange middagdut gedaan van 3 uurtjes. Toen werd ik wakker en heb ik gegeten. Ohja, en tussendoor heb ik ook nog geademd).
Day 07 – Your best friend
Zusje R, vriendin R, LOML, en mijn imaginery friend Maxwell.
Day 08 – A moment
De dag dat ik de kracht had om mij zelf terug te vinden, beetje bij beetje mijn zelfrespect weer terug had en de persoon werd die ik nu ben. Godohgod, wat klinkt dit weer Oprah-achtig. 
Day 09 – Your beliefs
In God en het feit dat elke zelfrespecterende vrouw een kleurrijk jurkje in de kast moet te hebben.
Day 10 – What you wore today
Dit.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter