Linkjes, foto’s, stukjes tekst enz;

26/09/2010 - 0 reacties
  • weet u nog Wen, deze Wen, en roze wasmachine Wen? Joh, Wen bedenkt ook maar gewoon even dat je krijtbordverf op je koelkast kunt zetten, en maakt van een saai lichtknopje maar even dit uniek kunstwerkje;
  • via Nenz kwam ik op Galadarling, and men, do I love Galadarling. Galadarling heeft altijd de leukste positieve links, inspirerende quotes en vergeet The Secret, want Galadarling heeft “Love&Sequins”, een handleiding voor elke fashionable moderne vrouw die positief in het leven wilt staan;
  • heeft u deze leuke taart al gezien, gekregen van zusje R en vriendin R. Omdat LOML en ik zijn gaan samenwonen. En ik kan u zeggen: hij zag er niet alleen goed uit, hij was ook nog eens VET LEKKAH (lekkah om in de ohohcherso taal te blijven) (oh en LOML ziet er in het echt leuker uit hoor, echt);
  • ik wil pasta maken. Van die pakketjes. Ravioli. En gewone pasta. Ik wil een pastamaker dus. In mijn nieuwe keuken;
  • klik en klik!
  • kent u het programma Grenzeloos Verliefd? Waar naïve meisjes uit naam van de liefde naar een ver land vertrekken voor hun grote liefde, totaal niet goed voorbereid (joh, werk? Geld? zie ik daar wel! half jaar stage is me tenslotte ook gelukt!) en vervolgens in het land altijd op cultuurverschillen stuiten (waarom moet IK me aanpassen? IK? Als Nederlanders in ZIJN land? WAAROM?) Nou goed, dat programma du. Van de week was er dan eindelijk een stel waarvan ik dacht: klasse. Al moet ik eerlijk zeggen dat het cultuurverschil tussen een Nederlands meisje en een blanke Zuid-Afrikaan ook niet heel groot is, maar goed. Ze zijn beide flexibel ingesteld, gek op reizen en wat ik vooral een fijne quote vond: “veel geld hebben is niet belangrijk. Als we maar een baan hebben om de vaste lasten te betalen”. Zinnetje die ik nu in mijn hoofd houd mbt mijn eigen baan.
  • ik wil een poging 1 week niet twitteren doen. Maar ik heb hulp nodig. Wie doet ermee?
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter