Van die situaties waarvan

29/09/2010 - 0 reacties

je denkt: ben ik nou de enige hierin?

  • als je gaat tanken, en je bent dus klaar met tanken, dat je dan zo snel mogelijk naar de shop loopt om te betalen, en je uit je ooghoeken ziet dat anderen ook klaar zijn, en dat je dan nog sneller gaat lopen, omdat je als eerste bij de kassa wilt zijn.  
  • voordat je klaar bent met tanken altijd eerst even naar boven kijkt om te zien bij welke pompnummer je staat, en dat als je eenmaal bij de kassa staat, toch altijd weer even moet kijken bij welk pompnummer je auto ook nog weer staat.
  • als je aan de telefoon bent met iemand, en diegene vraagt je: heb je pen en papier bij de hand, je dan altijd ‘ja’ zegt, maar nog helemaal geen pen en paper bij de hand hebt. Terwijl de andere persoon aan de lijn dus al het telefoonnummer/adres/informatie opnoemt, ben jij ondertussen hysterisch op zoek naar pen en papier.
  • als je op straat aan iemand vraagt ’sorry, maar weet u misschien hoe laat het is?’, diegene dan zegt “ik weet het niet, maar ik DENK ongeveer 3 uur”. En dat jij dan denkt: maar als je niet zeker weet hoe laat het is, zeg dan niet dat je misschien denkt dat het ongeveer 3 uur is, want ik weet ook niet hoe laat het is, dus ik had anders ook net zo goed de tijd kunnen schatten.
  • als je in een parkeergarage bent, en je ziet dat er mensen uit een parkeerplek willen rijen, en dat je dan tegen ze zegt “gaat u weg? Ja?”. Maar ze horen je niet, want zij zitten in hun eigen auto, en jij in je eigen auto, dus eigenlijk ziet dat er heel dom uit. 
  • als je de weg vraagt aan iemand, en diegene zegt dat je links moet, maar je weet eigenlijk heel zeker dat je rechts moet, tja wat doe je dan? Zeg je dan “ok, bedankt” en vervolgens loop je naar rechts? Of zeg je niets, en wacht je tot diegene weg is, en dat jij dan stilletjes naar rechts loopt?

*Gejat van Michael Mcintyre.
*Dit stukje is voorgeschreven en wou ik eigenlijk niet online zetten omdat ik het een stom stukje vind. Maar ik heb ook al een paar dagen niets online gezet. Dat vind ik ook weer sneu voor jullie, my little monsters *gejat van Lady Gaga, jaja, dat weet ik wel. En aangezien ik dit weekend naar London ga, en nog steeds niet weet wat de perfecte shopoutfit is (en daar gaan jullie me mooi mee helpen), gooi ik toch maar een stukje online.
*ehh oja, dus ook omdat ik dit weekend in London zit en er geen stukjes online komen dit weekend. Duhhh.
*oh en ik heb kaartjes uit London over, dus wie een Echt Handgeschreven Stukje van Des win hebben, komt u maar met uw adres.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter