Ik heb een nieuwe baan.

08/10/2010 - 0 reacties

Een nieuwe baan betekent dus ook: weg bij mijn oude baan! JAAAHOEE, JEUHHJOEPIEEE, DOETDANSJES, SPRINGT IN DE LUCHT, DOET EEN FLES CHAMPAGNE OPEN, GEEFT HIGH FIVE HEUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

Ja, ik ben echt heel blij dat ik weg ben bij mijn oude baan.  Ik had niet een hele fijne baan, kan ik u zeggen. Ik druk het nog zachtjes uit. Een baan bij een werkgever waar heel Nederland de pik op heeft, het is niet echt bevorderlijk voor het fijne klantcontact, laat ik het zo zeggen.

Even serieus, ik kan u echt niet vertellen waar ik werkte. Maar laten we het maar op houden dat het een callcenterbaan was waarin ik werd gebeld door mensen die vragen hadden over ehh..bepaalde dingen.

De mensen die belden kon je in 2 categorieen zetten: zij die naar je luisteren en je hulp aannemen, en zij die gewoon de pik op je hadden. Ik kan daar tig stukjes over schrijven, maar de druppel die de emmer liet overlopen was dat ik op een dag 2x  flink werd uitgescholden.
Een klant zei: stop die brief maar in je reet EN IN JE KUT!
Een andere klant zei: weet je wat jij moet doen, jij met je DIKKE KUT ACHTER DAT BUREAU, GA JIJ MAAR LEKKER DE HOER SPELEN!

Ik vind het niet fijn als mensen mij aanspreken met dikke kut. Dus ben ik zo hard gaan solliciteren, zo hard, dat ik nu gelukkig een andere baan heb.

Een nieuwe baan waar ik ontzettend veel zin in heb om as maandag bij te beginnen. En ik wil jullie, lieve schatjes, allemaal bedanken voor het aanhorenlezen van mijn sollicitatieperikelen. En iedereen die nog bezig is met solliciteren: heel hard doorgaan, en niet opgeven. Tussen al die werkgevers en recruiters zit er minstens eentje bij die je wel de kans geven om ervaring op te bouwen.

ps. Sorry voor de woorden kut, reet en hoer in dit stukje. Het is de laatste keer, beloofd.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter