En dan zit je opeens met je

23/11/2010 - 0 reacties

pen in je mond hard na te denken over een onderwerp waar je nu dan weer over kunt schrijven en toen kwam ik opeens op: BEAUTYBLOGS!

Ik was ooit eens hard bezig met webshoppen, en opeens kwam ik via via via via op Beautygloss.nl. Daar las ik een review over die webshop, en toen dacht ik: he nu het toch 0.00 uur ’s nachts is en ik geen ene reet te doen heb: laat ik deze blog maar even uit lezen.

En men, ik ben gaan lezen.
En men2, ik verwonderde me steeds meer. Close ups van Mascha’s lippen voor ”swatches”(ik dacht altijd dat het een merk van een horloge was). Streepjes oogschaduw op Mascha’s armen. Filmpjes hoe je het beste je kwasten kunt schoonmaken (NOOOOIT met water!). Filmpjes hoe je zelf suikerwax maakt. Filmpjes hoe je je haar krult, en argumenten waarom je een Dior oogschaduwpalletje van 25 euro best kan kopen (het is 5 gram in totaal, dus eigenlijk maar 5 euro per gram! Een koopje!).

Voordat ik het wist was het 3.30 uur en wist ik alles van Mascha. Beauty-technisch gezien dan. En oh, wat vond ik Mascha leuk. Met haar kitcherige beautyblog (zeg nou eerlijk: zo roze en die lettertype, die achtergrond, en de header??) en haar filmpjes (Hallo! Vandaag ga ik jullie leren hoe je het beste op hakken kunt lopen!). 

En via Mascha kwam ik in de wondere wereld van beautyblogs. Hoe je gratis, GRATIES!! producten toegestuurd kan krijgen. Hoe je GELD!! kan verdienen met je blog. En er zelfs van KAN LEVEN!!!! Hoe je persuitnodigingen kan krijgen voor de lancering van de nieuwste Chanel collectie, hoe je op tv kan komen en hoe je zelfs met je beautyblog, EEN BEAUTYBLOG!! naar New York mag om over de Redbull Race te bloggen (de link met beauty mis ik nog een beetje, maar ach, een gratis tripje naar New York zou ik ook niet afslaan).
 
ik ontdekte ook Serena met haar beautylab.nl. En nu ben ik fan. Omdat Serena producten reviewt die net een beetje anders zijn. En omdat ze gewoon no shame heeft. Ze plaatst gerust een foto van hoe ze eruit ziet na een avondje stappen (oh jongens ik zou me toch bezoekers verliezen als ik dat zou doen), een foto van haar blote rug met acne littekens (die overigens echt meevallen hoor lieverd), ze laat spelden in haar gezicht prikken, ze schrijft een blog over de vajazzling, en ach, ze schrijft ook nog eens een stukje over hoe je je schaamhaar tot een kek streepje scheert.

Dus.

Ik weet niet hoe het bij jullie zit,maar ik weet wel wie mijn lievelings beautyblogger is.  En dan ga ik nu eens beginnen met een beautyblog. Over de meest voorkomende fails. En geloof me, ik kan daar de beste stukjes over schrijven.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter