Goed. Genoeg over papa nu.

23/11/2010 - 0 reacties

Laten we overgaan naar belangrijkere dingen. Gebeurtenissen die er toe doen aan het leven. De ene vraag die je de rest van het jaar bezig houdt.
Oftewel: wat gaan we doen met oud&nieuw?
 
Nou ik weet dus niet hoe het met jullie zit, maar ik weet het al. En LOML ook.
 
Eerst maar even terug naar 2 jaar geleden. Weet u nog dit drama? Of weet u nog dit verkleedfeestje? Ok, weet u dan dit maatschappelijk verantwoord etentje nog? Ik herhaal het nog maar even voor zij die het nog niet weten: ik ben een sociaal drama. Ik ben een zo niet geschikte gast op je feestje. Ik ben zo niet de persoon die je uitnodigt want “he, dan wordt het feestje pas echt gezellig!”. Een ramp ben ik.
 
En natuurlijk zat het aan te komen maar ik kreeg gistermiddag een uitnodiging in mijn mailbox. Een doorstuurmailtje van LOML, of ik zin had in een feestje georganiseerd door zijn vrienden? Met oud&nieuw?
 
Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik ter plekke last kreeg van zweethandjes. En Capri Anderson kan dan wel bijna gewurgd zijn door Charlie Sheen, dat is helemaal niets vergeleken met het benauwde gevoel dat ik kreeg. En echt, ik kreeg opeens barstende koppijn. Koppijn omdat ik me opeens druk zat te maken over de perfecte outfit. Hoe ik De perfecte gesprekspartner te zijn. Ik dacht aan veilige onderwerpen die het altijd goed doen op feestjes. En welke schoenen, OMG WELKE FOKKING SCHOENEN MOET IK AANDOEN!!#$%%#!!
 
Ik werd een beetje lichtelijk hysterisch, dat had u wel door. En ik mailde met vriendin R en zusje R die mij altijd weer met beide benen op de grond laten zetten: stel je nou voor 1x eens niet aan, en ga naar dat feestje.
 
Dus mailde ik LOML terug. Dat ik wel mee wou. Maar dat hij wel een klein beetje mijn handje moest vasthouden, ook al was het een klef zweethandje.
 
En nu ben ik druk bezig met het zoeken naar de perfecte outfit. Want jawel: het thema is Las Vegas. LOML stelde dat we als Catherine en Warrick gingen als CSI Las Vegas. Ik dacht meer aan een showgirl, maar dat zou btekenen dat ik in glimpakje, doorzichtige panty en torenhoge pumps entee moest maken op een feestje waar ik nauwelijks iemand ken.
 
Maar goed. Gelukkig heb ik een blog. Waar altijd van die lieve lieve meisjes komen lezen. Dus little monsters: roept u maar. Tips voor goed gedrag zijn ook welkom. Maar echt. De woorden “wees gewoon lekker jezelf” wil ik niet horen.
Dat zou immers alleen maar ten koste gaan van het feestje.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter