Mijn kerstpakket bestaat dit jaar

22/12/2010 - 0 reacties

uit een bon die ik op het internet kan verzilveren en kan kiezen uit heel veel leuke dingetjes zoals bijvoorbeeld een blender, een Rituals Hamam set, een tijdschriftenbon, een spabehandeling en, HET pronkstuk uit de collectie, een paraplu en er zit een gelukspoppetje bij.

Een gelukspoppetje en volgens een klein papiertje wat eraan hing “handmade uit Guatemala”. Op het papiertje stond ook “vertel al je zorgen tegen dit poppetje, leg het onder je kussen, en de volgende dag zijn al je zorgen verdwenen”.

Nou.
Dat liet ik me uiteraard niet 2x zeggen.
Dus lag ik in bed, keek ik naar het poppetje en zei ik: “ik maak me zorgen dat er sneeuw op de weg ligt. Ik wil namelijk niet vallen, en ik wil weer snel op werk komen. Dus wil je er aub voor zorgen dat morgen de sneeuw weg is? Oh, en trouwens, ik wil dus snel op werk komen, zodat ik weer hard mijn best kan doen, en ze mij een vast contract aanbieden zodat ik niet WEER moet jobhobben. Dus. Als je ervoor kunt zorgen dat ik ook een vast contract krijgt, dan zou ik daar heel blij mij zijn. Dat mag bij deze werkgever, maar als het bijvoorbeeld ook kan bij..ik zeg maar wat hoor…de Lush winkel als pr-manager, dan is dat ook goed. Oh, en ik maak me ook zorgen om mijn kapsel. Het groeit maar niet, want ik wil haar tot over mij billen. En er komt ook geen volume in. Dus als jij, klein poppetje, er persoonlijk voor kunt zorgen dat ik morgen met een bos volume haar wakker wordt, nou dan ben jij mijn lievelingspop en dan mag je op de plank, naast Beer en Aap, een hele eer kan ik je zeggen. En oh. Nog 1 klein dingetje. Maar echt heel klein hoor. Ik maak me ook wel zorgen om de prijzen van de yoga school. Want ik wil heel graag op yoga, maar ik vind 50 euro per maand voor maar 1 uurtje yoga per week gewoon een poepprijs. Dus. Ok. Bedankt alvast”.

De volgende dag lag er nog steeds sneeuw op straat. Ik laat het poppetje nog iets langer onder mijn kussen liggen.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter