Iedereen bijgekomen van de kater?

03/01/2011 - 0 reacties

Iedereen weer aan de goede voornemens? Stoppen met roken, meer sporten, nu echt alle onderbroekjes netjes opvouwen ipv te proppen in die la, wetende dat er altijd net 1 string eruit piept. Ik herken het menschen, ik weet het.
Ik heb in ieder geval een O&N feest gehad zoals die er moeten zijn (en het ging allemaal prima!), maar daar leest u bij Air meer over.

Ik wil u voor vandaag in ieder geval vermaken met de voorspellingen van 2011. Want ik zeg u: ze komen allemaal uit, echt.

·         Yolanthe van Snijder Kas Cabau van Bergen en Wesley lassen een mediastilte in. Geen interviews meer met de Telegraaf, Story of de Grazia, geen tenenkrommende reclames met de C1000. Ze houden vanaf 1 januari 2011 hun mond dicht en verdwijnen beide stilletjes op de achtergrond. Ha-le-lu-jah.

·         Femke Halsema heeft inmiddels haar keuken geverfd, nog maar een boek geschreven
( “Politieke ideeën bedacht tijdens de linker groene muur”), geeft gastcolleges maar bedenkt zich opeens: ik mix Alex. Ik mis Mark. Ik mis Job. En zo komt Femke terug bij Groen Links.

·         Yvon Jaspers blijft BZV presenteren en is zo druk met haar servieslijn op te zetten in Duitsland dat ze, helaas helaas, geen tijd meer heeft om tafeldame bij De wereld draait door te zijn.

·         2011 wordt het jaar van de bloggers. De Simpele Bloggers. Geen beautybloggers, geen Fashionbloggers, geen interessante nieuws Bloggers, nee gewoon de oude, altijd herkenbare “huis, tuin en keukenblog”.  Simpele, eerlijke, grappige en herkenbare stukjes, geen concurrentie, gewoon zoals een blog hoort te zijn.

·         In 2011 wordt besloten dat de Shape Up niet meer gemaakt wordt, evenals de Crocs. Lady Gaga ontwerpt een lijn voor Birckenstock, waardoor die weer helemaal hip wordt.

·         Ons Doutzen staat na haar bevalling weer op de catwalk voor Victoria Secrets. Niet afgetraind a la Heidi Klum,nee, gewoon realistisch inclusief zwangerschapsrolletjes hier en daar. Doutzen wordt een hit, en de rolletjes vet bij de heupen ook. Dag maatje 34, hallo maatje 38.

·         Beyonce is dan eindelijk zwanger en little Jigga-bee wordt nog hipper dan Shiloh, Willow en Harlow bij elkaar.

·         De BTW voor kunst en cultuur wordt uiteindelijk helemaal van de tafel afgeveegd (mede door Femke’s terugkeer) en daarnaast wordt sport (30 euro per maand voor onbeperkt yoga!) goedkoper. De wijze woorden van Mark “want ook yoga moet toegankelijk zijn voor elke vrouw” zal ingaan als de politieke quote van 2011.

·         Smaken verschillen komt weer op Net5, en ik doe mee, en zal ook winnen. Natuurlijk.

·         LOML zal in het 2011 (en alle jaren daarna) geen opmerkingen van het kaliber “waarom loop je op hoge hakken als je er niet op kunt lopen” of “nee, rij maar weer achteruit want zo parkeer je niet goed in “ maken.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter