Op de iPod van LOML

08/01/2011 - 0 reacties

staan artiesten als Funkedelic, Parliament, Black Sheep en Roots manuva.

Kent u ze? Nou ik dus ook niet. Maar ze bestaan dus he. Mensen die luisteren naar echte oldschool muziek. Mensen die luisteren naar bandjes met namen als “Blue cab with a cupcake”. Of iets in die trant. En als zo’n band dan eindelijk doorbreekt hoor je die mensen het hardst: “ik kende dat bandje allang hoor”.

Ik niet. Ik luister naar Beyonce. En Rihanna. En, nu we toch bezig zijn van alles te onthullen op dit blog, Timbaland. Wat zeg ik: ik vind Senorita van Justin Timberlake “een heel leuk liedje’. Ja, zo iemand ben ik ook. Die liedjes “leuk vindt”. Of die zegt “die clip ervan, die is zo leuk” of en hier schaam ik me niet voor hoor “dat is zo’n coole artiest”. 

Maar goed, we gaan het nu niet over mijn fantastische muzieksmaak hebben. We gaan het over Beyonce hebben. Want tot mijn schrik en horror heb ik nog nooit een woord over haar geschreven. En dat noemt zichzelf fan, ik zou me moeten schamen.

Want I love Beyonce. Beyonce is de ultieme artieste, in mijn ogen dan he. Ik bedoel ‘Single Ladies”, is dat niet de meest simpele maar toch oh zo prachtige clip ever?! Want ik weet niet wat jullie doen als dat liedje wordt gedraaid, maar ik doe meteen een mislukte poging om het na te dansen. 
En de songteksten van Beyonce, wat een wijsheid zit erin.
“If I were a boy, I put myself first and made the rules if I go”. Jaa, jongens, kijk, hiermee wilt Bee natuurlijk eigenlijk stellen dat mannen, hoe lief leuk en aardig dan ook, eigenlijk egoistische honden zijn he, laat dat duidelijk zijn.

Nog een reden dan, waarom Bee mijn lievelings is. Bee praat niet. Bee laat niets los. Geen “Wesley is nu ook gek op balsamico azijn uitspraken a la Yolanthe”. Nee, Bee zegt hoogstens in een documentaire met een mooie Maxima traan “I miss my husband”.
En over haar husband gesproken: Jay Z. De beste rapper van de wereld.
(al vindt LOML van niet, die zegt dat Nas beter is. NAS, kennen jullie Nas nog? Nee, dat bedoel ik. En Nas was getrouwd met Kelis, en Kelis is natuurlijk lang niet zo cool als Bee he, laat dat duidelijk zijn. En als je vindt van wel dan mag je nooit meer op mijn blog komen. Zo.)

Maar de allerbelangrijkste reden waarom ik Bee cool vind, is omdat Bee een alter ego heeft. Sasha Fierce. 
Sasha Fierce durft alles wat Beyonce niet durft.  En toen dacht ik: zo’n iemand heb ik ook nodig.

Dus nu heb ik Ano Nima bedacht. Ano Nima, snappen jullie em?!! En Ano Nima durft alles wat Des niet durft. Zoals bijvoorbeeld toegeven dat ze met haar billen een dansje draait op dit liedje. Zo is ze.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter